- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят фейк :(
_)_ за всички фанатично- религиозни псета, които искат да изглеждат като аристократи. Можете да сте аристократи само в "Чата на милиардерите", мизерници.
Обществото, от което съм няма тези проблеми, за които говорим. Деление има. Ще ти покажа кога ти също се делиш, все някъде ще се издадеш, че се чувстваш недостойно да си в едно общество с някого другиго.
Да се вдигнат. Два юмрука могат да направят повече от трийсет поста във форум.
Дивият капитализъм го правят ганьовците. Това също ти го казах. Със знанието обаче, можеш да им се противопоставиш. Гарантирам.
Не е продадена. Тя е подарена.
Важното се изнесе. Останалото са празни работи.
Ами, някои се опитваме, ама обществото ни смята за мафиоти и гадни копелета.
Започнахме да имаме, защото отново чакахме някой да ни оправи - в случая ЕС да влее пари.
Имаме. Но нямаме знанието как да управляваме разходите.
Хоп! Ще сме? Това, което се говори е, че ще сме малцинство в нашата държава. Това ли визираш? Ако е това - защо се делиш? Да не би да ти е неудобно да си в общество с циганско население? Недей така. Равни сме.
Това, което чета не са подобни глупости. Чувал съм ги в разговори просто. Това, което чета, са книги, където не ми обясняват какво ще стане през 2050, а ме насочват как да мисля, за да видя сам какво ще е 2050-а.
Няма да е продължението. Ще е може би началото. На края.
Защото кръвните линии имат по-сериозно влияние там. Настъпват им се интересите.
В по-бедните държави са малко такива глупаци като мен, които да са останали с надеждата, че ще помагат. Като се опитам да го направя, насреща си виждам вашето недоволство.
Защото светът не е такъв, какъвто смяташ, че е.
Не съм фейк! И не съм влизала тук преди,не съм си писала с никого и не възнемерявам,да го правя тук съм за да пиша мнения,като ми омръзне просто ще духа не искам да завързвам приятелства,нито разговори тук. Защо всеки нов постъпил тук го мислите за фейк на някой стар?! То е ясно всеки ще се сети че не половината а всички от форума имате не 1,2 а цели 5-10 профила не знам само защо го правите.Излезте на вън сред хора общувайте,радвайте се на живота какво сте спрели над форума и гледате интрига и обида да вметнете и то в интернет,защо това не го правите в живота?! Не ви стиска и предпочитате анонимно да сте "силните" само че нашите революционери не са се плюели на думи а са го правели с дела и са водили битки за чест и за нашата свобода,а вие какво правите?! Едно голямо нищо! Сега да ни видят гордните революционери,ще се обръщат в гроба и ще си казват за тези ли си погубихме живота.
Деленив има. И аз се деля. Но да се делиш от обществото като цяло е странно.
Да, за този доклад говорих. Който не е нужно да си го чел, за да знаеш, че на там отиваме. Все по- малко кадърни хора остават.
Два юмрука? Я пак? Кой ще удариш? Контроьорката в автобуса, която могат да я сменят по всяко време? Или боко тиквата? Хората се страхуват за хляба си. Те нямат силата с която да се изправят.
Какъв приход имаме. Нещо българско произвежда ли се. Нещо освен първичния сектор. Макар че добивът на злато не е в българска компания. Останалото се разпределя и краде от няколко души.
Такам. Ясно ми е, че сами вече и да пръднем не можем. Ципрас го сложи Путинката, но като им спряха финансите, Гърция клюмна. Ние не сме ядрена сила. За това се присъединяваме към такава. Колкото до хората... Маля ти се, те няма как да те разжерат. Те не са на твоето ниво. Трябва да действаш с хора на твоето ниво и за себв си.. Народа е стадо. Ванга също го е казала.
Хората имат нужна да им се инспектират ченетата, Кораб.
Правете деца, бре, деца! Кой ви кара да гоните кариери и лично развитие в професионален план, като се притеснявате от демографското бъдеще? Ще кажете, че парите ви пречили, защото ги нямате. Едно време в кал и мизерия са отглеждали по 5-6 малчугана, а вие сега с iPhone-чето на масата мърморите, че нямате пари, за да отглеждате деца. Ама едно време хората са били необразавони, неуки. Но интелигентни. Вие сега уж сте образовани, учени... Ама интелект липсва.
И като говорих за юмруците, визирах собственото огнище. Два юмрука държава не могат да оправят, но личен проблем могат, ако друго решение не се намери. Не приканвам никого да използва насилие, но ако няма достатъчно мозък да се оправи по друг начин - и това е вариант. Всекиму според възможностите.
Dwyd96, ти си кукла на конци, собственост на inewton AKA dreamwalker. Мизерници.
Не може да сравняваш едно врем хората, които не са виждали белия свят, с тези от днес, които виждат как живеят в развитите общества. И аз акобях костенурка, щях да съм доволен. Но не съм. И деца с 5 лв няма да правя.
Представи си теб някой метач да те удари. После кой ще има повече сила в съда? Той или ти? А после кой ще е без заплата?
Децата са удоволствие. Биологично. Аз още не изпитвам такова. Но не там е проблема.
Спирам да пиша, защотл виждам неуважение към мен. Аз не съм вие - те. Изгубих си цял ден.
В такъв случай, циганите които споменахме по-рано, как ги правят и защо ще направят българите малцинство? Кой трябва да се намеси според теб?
Ако ме удари пръв, какво значение има пред съда аз кой съм и той кой е? Ако има доказатества за това, че съм невинен - той ще си понесе последиците. А аз отдавна контролирам желанията си да ударя някого, та да изляза виновен в съда. Отделно няма как да стане. Което ми напомня за един случай преди две години, когато приятелката ми беше бутната доста агресивно в една дискотека в Слънчев бряг от един "нацепен" батка с брада и гола глава, който беше три глави над мен. Отидох и просто му казах да внимава, защото може да стане бела, а той ме блъсна и посегна да ме удря, а охранителите го изнесоха с юмруци. Дискотеката не е моя, не съм познат на собственика и охранителите нямат НИКАКВА идея какъв съм и що съм. Те си свършиха работата просто. Стигнеше ли се до съд, аз нямам какво да доказвам.
Докато смяташ, че децата са удоволствие, ще си стоиш малцинство в която и държава да си.
Абсолютно не проявявам неуважение към теб, напротив. Пиша и отговарям на всеки твой пост, ако не забелязваш. Това смятам, че ти говори предостатъчно.