- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Венерически болести
Добър вечер!
Наскоро се замислих за нещо и ми е итнересно вашето мнение. Страхувате ли се от болести предавани по полов път?
И дори да не водиш безразборен секс може да се заразиш, ако партньора ти изневерява, това е ужасно кофти.
Правилили ли сте си тестове за ХИВ?
Вземи се самоубий.
За теб лекари няма ли?
По темата: Не знам.
Не виждам защо да се самоувам. В този сайт само олигофрени..
Ами просто реших да попитам младежите
Не обръщай внимание на соло, той е "специален". Като малък го е изнасилил дядо му, докато баба му го е биела с точилка по задника...
По темата: Не съм си правил, защото винаги съм ползвал презерватив.
Естествено, че всеки се е замислял за нещо такова. В крайна сметка, повечето хора се сещат, едва когато им дойде на главата. Това с пазенето и презерватива не върви при нещо такова. Не е извинение за неправене на профилактични прегледи и посещение при гинеколог.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Повярвай ми, тези неща има как да се разберат. Пък и като някоя мацка иска да се прави на вярна и на голяма гълтачка, да му мисли. То и гълтането не е проста работа.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не ми стана ясно защо обвърза въпроса единствено със секса?
ХИВ може да се предаде и по кръвен път. Една разсеяна медицинска сестра на градус, един спинозен пациент преди теб и... да ти е честито. Ситуацията вероятно е по-малка отколкото да удариш 6-ца от тотото, но нямаш гаранция, че някой ден няма да "спечелиш" точно от това.
Аз лично преди време си направих изследвания за ХИВ, сифилис и хепатит С. И не, че е имало някаква причина - 99,999999999% си знаех, че всичко ще е "ок" - просто бях любопитен. Ръснах се с около 55 лв. и ме изследваха.
Дарявал съм кръв и във ВМА - там също ти анализират кръвта.
Сифилис и хепатит ти го искат и при започване на някоя определена работа.
Какъв въпрос само. ;д Не знаех, че и такова впечатление оставям в хората. Ако ме видиш, последното нещо, което ще си помислиш, е това.
П.П Понякога сериозно се чудя на коментарите ти. ;д
Възможно - не съм запознат.
@автора:
Стига да имаш желание, пари и малко време - можеш да отидеш в някоя лаборатория и да си пуснеш каквито искаш изследвания на кръв и урина.
Аз съм си пускал (пак от любопитство) и анализ на гликиран хемоглобин. Тогава бях решил, че анализа на захарта в кръвта не е достатъчно показателен и те така... Доплатих си 10-15 лв. към стандартната ПКК и резултатите бяха почти идентични за кръвна захар и гликиран хемоглобин. (:
Дота, стига глупости. Разбра ме. За хранителната сфера ти искат Васерман.
Аз съм свикнала на хейт от твоя страна, затова. ;д Май ти беше, когато яко си ме хейтваше на стола, без основателна причина, даже.
спамери такива!![]()