Да наричаш мен дете, при наличието, че ти самият си заек, няма да те направи по-ерудиран, опитен и авторитетен.
*помня, то такива извратении не се забравят лесно
Една година си по-голяма от мен. Не се мисли за баба.
Първоначално написано от Ivaaaaa
Лол. Просто прочетохме една книга. И докато за мен подобни четива, като една мръсница са присъщи, не знам какво би накарало един богопомазан да ги прочете.
Ако с един не ти провърви, ще търсиш втори... Ако и с него не ти провърви, ще търсиш трети... и така докато си намериш СЕРИОЗНО момче! Това, че с 5-тима не ти е провървяло не означава, че си лека.
чакай,чакай,ако тя търсеше серузно момче,нямаше да си разтваря краката за всички,ами щеше да чака подходящия и да спи само с него
освен ако серизно момче не означава добър тъпкач,в този случай си права/о
Една година си по-голяма от мен. Не се мисли за баба.
Аз съм свободен човек. Чета каквото си искам.
Всъщност, ти си мислиш, че си дядка, наричайки мен дете, първо. И второ, много избирателно подхождаш. Четейки такива сквернословия самоинициативно, не те ли прави също мръсник в някаква степен? Логиката ти ми е непонятна о.о
Знам, че обещах, но само този път и млъквам.
Ти си доказателството, че курвалъка не се определя от бройката. Парадокс, но може да си заклет девственик и пак да си курва.
И как се получава това ? Противоречиш си мила, и то в един и същи пост .
Всъщност, ти си мислиш, че си дядка, наричайки мен дете, първо. И второ, много избирателно подхождаш. Четейки такива сквернословия самоинициативно, не те ли прави също мръсник в някаква степен? Логиката ти ми е непонятна о.о
Не, просто обръщение.
Аз не съм казал дали съм, или не съм. Нищо не съм отрекъл.