Някой знаели как мога да стана професионален ММА борец
https://www.youtube.com/watch?v=1Xxt...utu.be&t=1m26s
Ще трябва първо да ти се провери ченето дали е стъклено. Ще трябва да се подложиш на много тормоз и болка.
Ще те бият с гайчен ключ в ченето като псето, което си.Така ще се разбере що за боец си и дали си достоен да ти се обръща внимание и да ти се преподават тайните на бойните изкуства. Обаче ако паднеш от ударите, тогава ти се пише лошо... По ММА залите тренират много манафи, търсят слабите момчета, които обичат да играят жиу- житсу отдолу, в гарда си. Внимавай и под душовете... Не е лесно да си ММА боец, ще трябва да те чукат доста преди да стигнеш до ниво, в което да си способен да пребиеш някое псе. Така ще се научиш на уважение обаче. Струва си. Отивай да те бият, куче болно. Ще станеш ММА шампион на талибанските емирства след като извършиш своята мисия.
![]()
Последно редактирано от АгентМура : 06-14-2016 на 05:45
Професионален?? Ти занимавал ли си се с някакъв боен спорт за да искаш това? Предполагам не, така че ще обясня.
Едни 80% можеби от всички които виждаш в UFC, BELLATOR, WSOF и т.н са започнали да се състезават на около 10-12 години. Останалите 20% са запознали на по-късен етап но и едните и другите са отрочета на грамадни клубове с репотация и са се изградили като машини на една възраст около 17-18 години. Разбира се, не всички са започнали с ММА от първите години. Повечето са добили опит и/или кариера в спорта (бокс, кикбокс, муаи тай, карате, борба, САМБО, Бойно САМБО, джудо, джуж джитсу) а после са почнали със смесените боеве. Смяташ ли, че можеш да се съревноваваш с някой с около 10-15 години стаж в състезания и чупене на глави? Мисля, че отговора е ясен.
Ако искаш да се занимаваш с ММА и не си правил нищо до сега, започни в някой добър клуб от първите бигиннър групи. Определено ще усетиш ММА буквално и преносно. Тогава си дай реална оценка на възможностите. Все пак, когато и да е, по-добре късно от колкото никога. По-добре ниско ниво на някакъв боен спорт отколкото без него.
Що се отнася до професионалистите-те най често започват със срещи за някоя малка верига за да добият опит на ринг а после влизат и в клетката. Те зависят от спонсори и инвеститори, защото без тях ще трябва да ходят на работа а не да тренират по цял ден. Няма ли резултати няма и спонсори.
Последно редактирано от tochko : 06-15-2016 на 06:58
джуж джитсу :Д:Д:Д досега не го бях виждал написано така :Д
GSP бе превърнат в Човека- одеало от италианския хобит от Лонг Айлънд след понесен нокаут. След нокаута разви болестно фетишистско състояние... Обича да се отърква в опонентите си и да им лежи отгоре и да не им позволява да стават въпреки, че не прави много, докато е в горна позиция. Иска да се отърква ГСП и да изнасилва до десижъни.... Грубиянин!
Последно редактирано от АгентМура : 06-15-2016 на 14:16
GSP е един от най-великите ММА бойци, немаш право да го коментираш
ANALYSIS FOR THE FIGHT
Jones was getting beaten up badly on the feet until he eye- poked at 16:55 but still DC won the first three rounds. 10/9 10/9 10/9
Going inside the 4th. Such biased commentary, I cant even believe that shit 26:08 - He beat up Jones for 3 rounds, you corrupt robot! Jones was on his fucking bicycle, throwing oblique shits and other shitty defensive moves while power- walking backwards. Fucking Zuffa!
4th round has ended- Jones has resorted to homosexual hugging against the fence instead of walking backwards now, he got 2/3 brief takedowns which he did nothing with, no damage at all. But I guess that could count as a 10/8 round by the stupid way of scoring in the UFC. Let's give it a 10/8 for Jones!
Round 5 has ended- a complete fucking hug fest with a slam from DC and some complete fucking buffoonery by Jon Jones- 33:33 Don't know how to score that uneventful bullshit. 8/8 maybe.
You do the math!
YOU FUCKING MUTTS! STUPID ZUFFA ZOMBIES THINKING JONES SHOULD HAVE WON JUST BECAUSE HE RAISED HIS HANDS ARROGANTLY AFTER EVERY ROUND, INCLUDING THE FIRST 3 WHICH HE LOST INGLORIOUSLY, GETTING BEAT UP WHILE ON HIS BICYCLE, YOU ARE ALL FUCKING MUTTS!
първия рунд по-скоро джоунс, втория и третия all dc, четвъртия изцяло джоунс, петия по-скоро джоунс
аз така го виждах тоя бой, сега ще видим кво ще стане на UFC 200, надявам се DC да го смачка от бой :Д
да не забравих в събота има евент в канада, рори макдоналд ще се бие
обявиха и мачовете за ufc 201, допадат ми и то доста, искам да видя lawler как го спуква от бой и димитриъс как си е топ-класа отново :Д
също да кажа, че от промото за ufc 200, тва накрая с CAN YOU SEE ME NOW на Брок, не само настръхнах, а дори мисля, че получих лека ерекцийка :Д:Д:Д:Д::Д:Д ахахахах
И ЗА ДА НЕ Е СПАМ, за да станеш профи файтър:
1. трябва да си добър в някакъв вид страйкинг и някакъв вид граплинг, като BJJ + Muay Thay е може би най-оферта
2. трябва да имаш късмета да спечелиш няколко боя на републиканско ниво
3. трябва да успееш да спечелиш титла в някоя тъпа федерация
4. трябва да си интересен
5. трябва да ти върже и да те забележат от някоя по-добра верига, примерно UFC като най-платежоспособната
6. трябва да си много, много, много добър или пък да си царя на шоуто и да представляваш нещо като икона
6 easy steps![]()
Ами май си прав, първия рунд май е за Джоунс. Той отстъпва земя през цялото време, ама нали са в тъпото игрище Октагона, дето е обширно, колкото поле с черешови дървета. Може да бяга назад, колкото иска и да точкува, колкото си иска, на заден ход, дългата мръсна гадна маймуна. Супер жалко игра в 1- вия рунд, ся пак го гледах, ама печели, надточкува го. Баси тъпата американска система на оценяване. Дано продадат това изпаднало УФС на някои по- способни азиатци, че да направят някои фундаментални промени. Спешна нужда имат от налагането на ползването на картони от съдията и да сменят тая циркаджийска клетка с ринг. Много бягат тия съвременни бойци. КОНДИТ/ ДИАЗ - на Диаз му трябваше Мазерати, че да настигне ония спортуващ шибаняк. The Natural Born Jogger.
Брок бил освободен от задължението да го тестват за допинг.
I think the UFC are desperately counting on Brock to win in order for them to be able to match him up with Fedor later. That way they could maximize the organizations worth fast, they want to sell the UFC. Mark Hunt will either be taking a fall for a lot of money or become a rebel and shatter Brock's jaw and send him back to the WWE. They will do anything they can to minimize Mark's chances, including sabotage.
Фьодор май ще играе руската мечка, много го рекламираха от канала на UFC. А преди само се стремяха да очернят името му сред малоумната американска аудитория.
Последно редактирано от АгентМура : 06-16-2016 на 00:45
1. искат да вкарат федор
2. брок ще му бъде екстра съперник
3. октагона е ключов за UFC и не трябва да го променят, в пъти по-готин е от ринга
4. няма да продават UFC, тва бяха тъпи слухове от малоумници
5. не мисля, че мача ще е нагласен, самоанеца е в топ форма и иска да печели
![]()
Не става въпрос за това кое е по- готино, а кое би било най- добрия избор ако желаем изпълнени с действия вълнуващи боеве. На ринга се крият опасности за този, който върви назад непрекъснато и единствено търси да контрира. Там има и награда за това да водиш боя, да пресираш, притискаш опонента в ъгъла и ти се улеснява задачата, а неговата се затруднява. Който много бяга, трябва да има последствия за него, това би трябвало да е бой, не ми се гледат битки на надточкувания. Както правеше Джон в 1- ви рунд срещу ДС, жалка история, само дето не залитна от бързо вървене назад.
Последно редактирано от АгентМура : 06-16-2016 на 15:49
Жалко, че им се наложи да закрият организацията. UFC им дишаше праха на времето.
Последно редактирано от АгентМура : 06-16-2016 на 15:58
няма как да ме убедиш, че ринга е по-добре от октагона
и аз го видях това за 4те милиарда, но Дана последния път, когато го питаха, каза че няма да се продава, тъй че не знам
Прогнози за утре сутрин?
Brain damage.