Първоначално написано от Dwyd96 Не мислА Знам, че не мислиш. Не е там проблема. И в кой факултет съм бил по твоя информация?
Първоначално написано от inewton Знам, че не мислиш. Не е там проблема. И в кой факултет съм бил по твоя информация? Прави се на тъп, отива ти Не казвам че си учил там, а че си бил. Май казаха в ректората. Имало е някакво мероприятие, предполагам
Първоначално написано от Dwyd96 Прави се на тъп, отива ти Не казвам че си учил там, а че си бил. Май казаха в ректората. Имало е някакво мероприятие, предполагам Щом казваш... Хаха, защо толкова разпитваш за мен? И защо се опитваш да научаваш личната ми информация от другите хора? Като толкова искаш, питай мен.
Първоначално написано от inewton Щом казваш... Хаха, защо толкова разпитваш за мен? И защо се опитваш да научаваш личната ми информация от другите хора? Като толкова искаш, питай мен. Ти си по-голям лъжец и от мен. Как да те питам.
Първоначално написано от Dwyd96 Ти си по-голям лъжец и от мен. Как да те питам. Чак пък лъжец... Аз заради теб, защото може и грешна инфоркация да ти дадат.
Виж "облака" с етикети
Правила