Първоначално написано от Dwyd96 И това дами и господа е великото християнско смирение, на един вярващ (учил за духовник) човек. Адмирации. Трябват пари. И затова се продава религия? Яко. Май Иисус беше тоя дето е изгонил търговците от църквата Смирение ли? В Книгата е писано. Прилагам Второзаконие 19:21 и Матей 7:12. От храма, не от църквата. Има разлика.
Първоначално написано от inewton Смирение ли? В Книгата е писано. Прилагам Второзаконие 21:19 и Матей 7:12. От храма, не от църквата. Има разлика. Прилагай си. Аз пък няма да го прочета.
Първоначално написано от Dwyd96 Прилагай си. Аз пък няма да го прочета. И да го прочетеш, и да не го прочетеш, то си е там.
Първоначално написано от inewton И да го прочетеш, и да не го прочетеш, то си е там. Аз ти давам доказателство че всичко е лъжа. Намира се в първа глава- 17 ред от книгата "Хари Потър и нечистокръвния принц". Същата тежест има като твоите цитати
Първоначално написано от Dwyd96 Аз ти давам доказателство че всичко е лъжа. Намира се в първа глава- 17 ред от книгата "Хари Потър и нечистокръвния принц". Същата тежест има като твоите цитати Нали говорим за религия. Аз ти казвам, че според тази религия се държа по законите. Хари Потър няма общо с това.
Първоначално написано от inewton Нали говорим за религия. Аз ти казвам, че според тази религия се държа по законите. Хари Потър няма общо с това. Добре.. Значи всеки който не вярва трябва да го убият с камъни? Вече разбирам откъде е взета тая идея в Корана.
Първоначално написано от Dwyd96 Добре.. Значи всеки който не вярва трябва да го убият с камъни? Вече разбирам откъде е взета тая идея в Корана. Това е законът и пророците. Не само който не вярва. И содомитите се умъртвяват, и изневеряващите, и Едиповците, и ако чукаш някоя в цикъл...
Правила