- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
Rabalka е мъж и т'ва е на 100% потвърдено
Бе я стига сте писали неща без доказателства жените били мъже а мъжете жени много сте деградирали в това отношение,имате право да пишете тези неща,когато лично се доказва със снимки,постове и снимка с доказателство че на лично са ви написали какъв пол са в противен случай,като не се доказва се счита за неоснователно.Единствено злобен,деградирал педерас,който мрази жените може да каже без доказателство за една жена че е курва или да я нарече мъж. И като ви гледам простотията циганска вие на добър край няма да излезнете...
не знам за снимките не съм видяла нито една снимка на потребителя с име Rabalka,за по-стари теми пак не знам как пише но съм забелязала че пише все едно бебе на 7-9 години което се научава те първа да пише на кирилица... рабалка или рабълка може да я знаете но за останалите потребители,които са по-нови като мен не означава че трябва да си пишете без доказателства,като че ли искате всички нови да ги изпъдите само и само да си останате 4,5 оригинални с останалите ви 10-15 фейкчета и да си пускате теми и мнения...ама не става така щом е общодостъпен сайт значи всеки може да се регистрира тук и да пише мнения без някой от нищото да почне да го обижда като вас...
дракула сложи си пулицъра на рафта
и бебе на 7 години е идиотско изказване независимо дали е казано образно или буквално
7 годишни бебета няма
има 7 годишни, които още сучат
ама това не ги прави бебета
искренно ме разсмиваш...не е идиотско изказване за мен 7-9 годишните са като бебета така че всеки може по свой си начин да се изкаже.Нима твоите родители като ти казват че си детето им са идиоти ли? няма значение на каква възраст си ако ще и на 60 години бъди ти пак ще си детенце за родителите и останалите на техните години...и твоето изказване не е точно на място защото няма аргумен какво му е идиотското,но както и да е няма да навлизам в подробности![]()
примерно това
и че сравняваш човек който е влязъл в образователната система, има социален живот извън семейството си, може да брои и чете с някой който си пълни памперса и го тресат коликите
все едно да кажа че 25-90 годишните са някакви вмирисани дъртаци дето им е приключил сексуалния живот и са грохнали и трябва да се хвърлят от някоя скала и няма живот за тях
и ще съм дете, момиче
не бебе
има огромна разлика между това да те наричат дете и бебе
20 годишен мъж с майка си пред хора
а тя му казва бебенце
Ох хорица,хорица като нямате какво да правите вие започвате да се захващате за коментари...както съм го казала,казала престанете да трупате мнения а се погрижете за собствения си живот извън сайта,заробили сте се тук като бълха в гащи...поздрави от мен и гледайте собствената си паница и по-малко се правете на свезнайковци![]()
Стимулирате ми рефлекса за повръщане като кажете "искрено ме забавлявате/разсмивате". Баси клишетата.
дота, ти papugai ли си?
?ис ил iagupap ит ,атод
![]()