.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Щом знаеш колко се изкарва ти на младини доста свирки си правил точно на тези таксиджий.Не аз се занимавам с теб а ти с мен има разлика.
    Блудниците се изповядват. Знам по колко пари ви дават. Скверни, гнусни, пъклени гадове, черна пот е избила по тая Земя. С кръвчицата ви трябва да я напоим.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Блудниците се изповядват. Знам по колко пари ви дават. Скверни, гнусни, пъклени гадове, черна пот е избила по тая Земя. С кръвчицата ви трябва да я напоим.
    Ако трябва да бъдем честни ти си най-голямата курва какво ли не си правил еба ли са те,духал си,лизал си лайна и т.н а пишеш за другите,ти си най-грешния от всички хора на Земята.Така е като истината боли и започваш да се самозащитаваш.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Ако трябва да бъдем честни ти си най-голямата курва какво ли не си правил еба ли са те,духал си,лизал си лайна и т.н а пишеш за другите,ти си най-грешния от всички хора на Земята.Така е като истината боли и започваш да се самозащитаваш.
    Колко си прозорлива...

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Колко си прозорлива...
    А ти колко злобно,нещастно,черногледо ,завистливо човече си. С другите лафа може да ти се получава,но с мен не си познал.Този който обижда,като теб е един голям слабак,така че продължавай си с "остроумните и праведни думи" а Бог забавя,но не забравя всеки сам да си прави извода.Повече няма да спамя по темата,нито ще ти отговарям каквато и нападка да ми напишеш,след моя коментар. Приятен ден злобно човечИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си