.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Lissa20
    Guest

Да бъдем здрави!

Здравейтее. Искам да споделя, че вече близо една година тренирам спорт (волейбол), тичам редовно, правя много и различни упражнения у дома (cardio, pilates, HIIT, abs exercises и др.) Мотивирана съм и много обичам да съм активна в спорта. Едно нещо обаче ме притеснява. Начина на хранене. Лично аз не спазвам никакви строги диети. Ограничавам се от сладкото, тестените изделия и мазнините до колкото е възможно. Напоследък обаче избягвам месото (даже изобщо не ям) и мисля, че започвам да ставам вегетарианка . Също така се чудя дали да не стана веган от тук нататък, но не съм наясно с много неща относно как трябва да се храня и кои храни да избягвам.. ще бъда изключително доволна, ако споделите ваши мнения и препоръки относно здравословния начин на хранене.
    П.С. Пише ви четиринадесетгодишно момиче.

dreamwalker.
    Guest
    Не се хаби, ще станеш дебела пача .

Lissa20
    Guest
    Благодаря, но такъв вид мнение не ме засяга и не ми е нужно. Намини, когато имаш някаква полезна идея по темата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lissa20 Виж мнението
    Напоследък обаче избягвам месото (даже изобщо не ям) и мисля, че започвам да ставам вегетарианка . Също така се чудя дали да не стана веган от тук нататък
    кво общо имат всички тия лайняни измислици със здравето

Lissa20
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    кво общо имат всички тия лайняни измислици със здравето
    Храненето е съществената част от това да си здрав. Не казвам, че изредените неща са задължителни, а просто си изказвам мнение и очаквам и вие да го направите. )

Мега фен
    Храненето е съществената част от това да си здрав. Не казвам, че изредените неща са задължителни, а просто си изказвам мнение и очаквам и вие да го направите. )
    http://www.webcafe.bg/webcafe/da-go-...029_%D0%B0rena

Мега фен Аватара на Rakshy
    1. на никой не му пука за мнението ти
    2. не се занимавай с глупости

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Здравейтее. Искам да споделя, че вече близо една година тренирам спорт (волейбол), тичам редовно, правя много и различни упражнения у дома (cardio, pilates, HIIT, abs exercises и др.) Мотивирана съм и много обичам да съм активна в спорта. Едно нещо обаче ме притеснява. Начина на хранене. Лично аз не спазвам никакви строги диети. Ограничавам се от сладкото, тестените изделия и мазнините до колкото е възможно. Напоследък обаче избягвам месото (даже изобщо не ям) и мисля, че започвам да ставам вегетарианка . Също така се чудя дали да не стана веган от тук нататък, но не съм наясно с много неща относно как трябва да се храня и кои храни да избягвам.. ще бъда изключително доволна, ако споделите ваши мнения и препоръки относно здравословния начин на хранене.

Ти ако си на 14 аз съм на 1 годинка И като гледам веганите и вегетарианците са по-дебели от всеки друг,който яде нормална храна WTF как е възможно?! Имаме само един живот и това да се ограничаваме,след като искаме нещо си е мъчение...бъди такъв какъвто си.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Ти ако си на 14 аз съм на 1 годинка И като гледам веганите и вегетарианците са по-дебели от всеки друг,който яде нормална храна WTF как е възможно?! Имаме само един живот и това да се ограничаваме,след като искаме нещо си е мъчение...бъди такъв какъвто си.
    Има прераждане.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Ами всъщност съм си на 14, какво е странното ?

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от Lana20 Виж мнението
    Ами всъщност съм си на 14, какво е странното ?
    Като станеш на 18 и ако си запазила атлетичното тяло, дрънни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си