Първоначално написано от inewton Липсва му класа, за да работи с лявата. В Библията не съм срещал да се осъжда мастурбацията. Може и да съм пропуснал нещо, не знам. На теб не ти трябва,имаш си физички и попадии от семинарията ! Сваляш ги със .....магически жезъл
Първоначално написано от deitona22 На теб не ти трябва,имаш си физички и попадии от семинарията ! Сваляш ги със .....магически жезъл В семинарията момичета не учат, чадо. Само сектите имат жени "свещеници". Ми не, нямам си.
Първоначално написано от deitona22 Папугай,вземи да се заяждаш с мен! Да не мислиш че и аз не мога да те обиждам? Ама да падам толкова ниско....не си заслужава. съжалявам, ама искам да ми отговориш на един въпрос защо само чернокожите имате право да ползвате думата 'негър'
inewtone, как ми е новия аватар?
Първоначално написано от YoungBloodZ inewtone, как ми е новия аватар? Защо точно Франко? Той е пълен глупак. Може и да ти отива...
Първоначално написано от inewton Защо точно Франко? Той е пълен глупак. Може и да ти отива... предложи ти някой? тоя ми изглежда забавен човек и затова го сложих
Първоначално написано от deitona22 Не знам.Ти кажи.Какъв е днешния филм,бтв ? Че вчера късно излезнах и съм изтървал.Видях че Агарта се е появил В к'ъв смисъл съм се появил?
Първоначално написано от YoungBloodZ предложи ти някой? тоя ми изглежда забавен човек и затова го сложих Кардинал Тонини.
Първоначално написано от Agartha В к'ъв смисъл съм се появил? Не се беше мяркал скоро. Първоначално написано от YoungBloodZ inewtone, как ми е новия аватар? Д**еба,са ще ви бъркам с Попа ..
Първоначално написано от ДОТА съжалявам, ама искам да ми отговориш на един въпрос защо само чернокожите имате право да ползвате думата 'негър' Ти ми кажи?Явно ти си черен
Първоначално написано от inewton Кардинал Тонини. твърдо НЕ! тоя ми прилича на сериен убиец...
Първоначално написано от deitona22 Д**еба,са ще ви бъркам с Попа .. няма! оправих това недоразумение
Първоначално написано от YoungBloodZ твърдо НЕ! тоя ми прилича на сериен убиец... Са па си папа...б**аси.Поп си имаме,вече и папа.Няма па,ще ти викам Нокиа !
Първоначално написано от deitona22 Д**еба,са ще ви бъркам с Попа .. Как ще бъркаш интелектуалец с философ? Трябва да си по-тъп и от моя приятел Dwyd.
Първоначално написано от YoungBloodZ твърдо НЕ! тоя ми прилича на сериен убиец... Как сериен убиец!? Невежа!
Първоначално написано от inewton Как сериен убиец!? Невежа! ми виж го къв е зъл кажи ми че не съм прав...
Първоначално написано от inewton Как ще бъркаш интелектуалец с философ? Трябва да си по-тъп и от моя приятел Dwyd. Еднакви са ми всички папи.Добре че той си върна илюминати,та тебе да отличавам като виден поп
Кардинал Ришельо.
Първоначално написано от YoungBloodZ ми виж го къв е зъл кажи ми че не съм прав... Всички свещеници изглеждат зли, а не трябва.
Първоначално написано от deitona22 Еднакви са ми всички папи.Добре че той си върна илюминати,та тебе да отличавам като виден поп Личи си простолюдието. Не издържа и си върна стария.
Първоначално написано от inewton Всички свещеници изглеждат зли, а не трябва. не е вярно... ти примерно не ми изглеждаш зъл този от аватара ти също не изглежда зъл (поне не много)
Първоначално написано от deitona22 Не се беше мяркал скоро. След ден-два пак отпрашвам за малко. Ама се старая да съм редовен, че има доста народ, който се нуждае от храна.
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно... ти примерно не ми изглеждаш зъл този от аватара ти също не изглежда зъл (поне не много) Виждал ли си ме? На тая снимка не изглежда зъл.
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно... ти примерно не ми изглеждаш зъл този от аватара ти също не изглежда зъл (поне не много) Нащо попче скоро ще озлобее,ако не си намери попадия...всички му бягат по тъча.
Правила