Първоначално написано от Indistinct Защо си жесток? Страхът е майка на жестокостта. - Монтен. Ако се замислиш ще осъзнаеш, че това не е жестокост, а истина.
Първоначално написано от inewton Ако се замислиш ще осъзнаеш, че това не е жестокост, а истина. Кажи ми нещо, което не знам. Имах предвид, защо си толкова жесток да го казваш пред всички?
Първоначално написано от Indistinct Кажи ми нещо, което не знам. Имах предвид, защо си толкова жесток да го казваш пред всички? Те не знаят какво е.
Първоначално написано от inewton Те не знаят какво е. И пак няма нужда да го споменаваш.
Първоначално написано от Indistinct И пак няма нужда да го споменаваш. Хайде, прощавам ти. Кажи 10 пъти "Отче Наш" и си готова.
Първоначално написано от inewton Хайде, прощавам ти. Кажи 10 пъти "Отче Наш" и си готова. И след това още няколко пъти друго нещо. Вече научих процедурата.
Първоначално написано от Indistinct И след това още няколко пъти друго нещо. Вече научих процедурата. Сега грехът ти е по-лек. Само това ще кажеш.
Правила