Първоначално написано от inewton Примирие ли искаш, грешний? Искам просто да се спреш да ме атакуваш! Не искам да страдам повече.
Първоначално написано от deitona22 Не е вярно! Те нямат душа,дявола им я е взел! Сори попе че го споменавам! Напротив.
Първоначално написано от deitona22 Не е вярно! Те нямат душа,дявола им я е взел! Сори попе че го споменавам! Ама поне го пиши с главна буква.
Първоначално написано от АгентМура Искам просто да се спреш да ме атакуваш! Не искам да страдам повече. От какво страдаш?
Първоначално написано от solo_ Напротив. Не може човек с душа да се съвукоплява с човек от същия пол като него!
Първоначално написано от inewton От какво страдаш? ей как изведнъж стана весело и не ми се скучно,тенкс Попе
Първоначално написано от deitona22 Не може човек с душа да се съвукоплява с човек от същия пол като него! Защо да не може?
Първоначално написано от inewton От какво страдаш? Искам просто хората да ме харесват...
Първоначално написано от АгентМура Искам просто хората да ме харесват... Писано е. Виж Второзаконие 19:21 и Матей 7:12.
Първоначално написано от solo_ Защо да не може? Не е човешко.
Първоначално написано от deitona22 ей как изведнъж стана весело и не ми се скучно,тенкс Попе Няма за ко.
Първоначално написано от АгентМура Искам просто хората да ме харесват... Ако беше мизантроп, щеше да си постоянно тук.
Първоначално написано от inewton Писано е. Виж Второзаконие 19:21 и Матей 7:12. Много обичаш да изглеждаш загадъчен... Това е голям твой недостатък.
АгентМура, защо се правиш на нещастен? Изобщо не си такъв! Знам, че цял ден си навън, а над вечер идваш, защото искаш да тролиш, предполагам.
Първоначално написано от solo_ Ако беше мизантроп, щеше да си постоянно тук. Ти какво си?
Първоначално написано от solo_ АгентМура, защо се правиш на нещастен? Изобщо не си такъв! Знам, че цял ден си навън, а над вечер идваш, защото искаш да тролиш, предполагам. Аз не излизам от вкъщи.
Първоначално написано от deitona22 Ти какво си? Социопат с психопатични наклонности.
Първоначално написано от АгентМура Аз не излизам от вкъщи. Как така?
Първоначално написано от solo_ Социопат с психопатични наклонности. Ак-47 и няма да си.
Първоначално написано от АгентМура Аз не излизам от вкъщи. Къде беше цял ден?
Страх ме е да излизам навън...
Първоначално написано от АгентМура Страх ме е да излизам навън... Какво правеше цял ден?
Първоначално написано от solo_ Какво правеше цял ден? Защо те интересува? Нищо интересно не съм правил...
Първоначално написано от АгентМура Защо те интересува? Нищо интересно не съм правил... 100% си бил навън с приятели.
Първоначално написано от solo_ Какво правеше цял ден? Чакал е теб ..а ти висиш у форума!
Правила