Аз ще уредя и сълзите.. Вече съм го правил в Корея
Първоначално написано от Dwyd96 Аз ще уредя и сълзите.. Вече съм го правил в Корея ти си голям уреждач бре... иначе една бира не иска да почерпи
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си голям уреждач бре... иначе една бира не иска да почерпи Малии с тая бира...
Първоначално написано от deitona22 Само сълза нема да пусна за тех.. Тогава Костенурката ще накараме.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си голям уреждач бре... иначе една бира не иска да почерпи И аз чекам бира..ама нашия се махна от студ град..Кимчо,кога па ще си тука, мойто момиче ?
Първоначално написано от inewton Тогава Костенурката ще накараме. тя желае смъртта им повече от нас...
Първоначално написано от inewton Тогава Костенурката ще накараме. Тя е лоша,няма да пуска сълзи,а ще ги причинява.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...моубият Глас народен- глас божи. Аре гласувайте
Първоначално написано от deitona22 И аз чекам бира..ама нашия се махна от студ град..Кимчо,кога па ще си тука, мойто момиче ? и на теб ли е обещал да те черпи? трябва да го причакаме някъде и да не му оставим избор освен да спази обещанията си...
Първоначално написано от Dwyd96 http://www.teenproblem.net/forum/sho...моубият Глас народен глас божи. Аре гласувайте жалко че не мога да избера и 3-те отговора
Първоначално написано от deitona22 И аз чекам бира..ама нашия се махна от студ град..Кимчо,кога па ще си тука, мойто момиче ? В петък Мойто момиче ли?
Първоначално написано от deitona22 Тя е лоша,няма да пуска сълзи,а ще ги причинява. Не е.
Първоначално написано от YoungBloodZ тя желае смъртта им повече от нас... Това не е вярно. На мен не ми пречат. Да си живуркат, но по-далеч.
Първоначално написано от Indistinct Това не е вярно. На мен не ми пречат. Първоначално написано от Indistinct Да си живуркат, но по-далеч. ok : D
Първоначално написано от inewton Тогава Костенурката ще накараме. Да не съм в Корея, че да ме карате да плача?
Първоначално написано от Indistinct Да не съм в Корея, че да ме карате да плача? Няма да ти изпратя ония теми.
Първоначално написано от inewton Няма да ти изпратя ония теми. Знаеш как да ме разплачеш.
Първоначално написано от Indistinct Знаеш как да ме разплачеш. Плачеш ли вече?
Първоначално написано от inewton Плачеш ли вече? Не съм плакала на погребението на близък приятел, как да го направя сега?
Първоначално написано от Indistinct Да не съм в Корея, че да ме карате да плача? И това ще уредим бе
Първоначално написано от Indistinct Не съм плакала на погребението на близък приятел, как да го направя сега? Добре де. Никой ли не може да плаче? Големи аутисти сте. Пак всичко аз ще трябва да правя.
Първоначално написано от inewton Добре де. Никой ли не може да плаче? Големи аутисти сте. Пак всичко аз ще трябва да правя. Виж, ако правя салата с лук...
Първоначално написано от inewton Добре де. Никой ли не може да плаче? Големи аутисти сте. Пак всичко аз ще трябва да правя. Аз ви казах бе... Ще ви уредя поне 1 млн. корейци да се тръшкат от рев. Вие само ги убиите.
Първоначално написано от Dwyd96 И това ще уредим бе Не знаех, че си толкова отворен към туристи в държавата ти.
Първоначално написано от Indistinct Виж, ако правя салата с лук... Не, трябва да ти идва отвътре. Първоначално написано от Dwyd96 Аз ви казах бе... Ще ви уредя поне 1 млн. корейци да се тръшкат от рев. Вие само ги убиите. Аз не мога. Божи човек съм.
Правила