Първоначално написано от Indistinct Виж, ако правя салата с лук... Не, трябва да ти идва отвътре. Първоначално написано от Dwyd96 Аз ви казах бе... Ще ви уредя поне 1 млн. корейци да се тръшкат от рев. Вие само ги убиите. Аз не мога. Божи човек съм.
Първоначално написано от inewton Аз не мога. Божи човек съм. бих могъл аз да го извърша!
Първоначално написано от YoungBloodZ бих могъл аз да го извърша! Считай греха си за опростен.
Първоначално написано от inewton Считай греха си за опростен. искам и заплащане
Първоначално написано от YoungBloodZ искам и заплащане Това не е сайт за наемане на убийци.
Първоначално написано от Indistinct Това не е сайт за наемане на убийци. с правилната сума може и да стане
Първоначално написано от YoungBloodZ искам и заплащане
Първоначално написано от inewton ок мога да се съглася и само с опрощение на греховете
Първоначално написано от YoungBloodZ ок мога да се съглася и само с опрощение на греховете Toва вече е друго.
Първоначално написано от YoungBloodZ ок мога да се съглася и само с опрощение на греховете Разбра ли кой съм аз най-накрая?
Първоначално написано от inewton Не, трябва да ти идва отвътре. . Откъде идват сълзите?
Първоначално написано от Indistinct Откъде идват сълзите? Трябва ли да казвам?
Първоначално написано от inewton Трябва ли да казвам? Кажи откъде идват сълзите.
Правила