Теми на разговор един път... "Киноложките" акаунти чие дело са знае ли се?
Първоначално написано от deitona22 Нещо ново около самоубийците? Ако толкова ти се гледа сеир, отиди в ISIS.
Първоначално написано от solo_ Ако толкова ти се гледа сеир, отиди в ISIS. Не искам да ти идвам на гости
Първоначално написано от Mana Теми на разговор един път... "Киноложките" акаунти чие дело са знае ли се? Свръзката ми в Мосад каза че се държат от някъв Педе****раст. Сведох заподозряните до 2-ма
Първоначално написано от Dwyd96 Свръзката ми в Мосад каза че се държат от някъв Педе****раст. Сведох заподозряните до 2-ма Егати и простотията да си правиш сам лаф от три акаунта.. То и двама да са, пак..
Първоначално написано от Mana Егати и простотията да си правиш сам лаф от три акаунта.. То и двама да са, пак.. Ми кво да ти кажа.. Daddy issues, липса на внимание и тем подобни
Първоначално написано от Dwyd96 Ми кво да ти кажа.. Daddy issues, липса на внимание и тем подобни За тая работа няма ли публични домове? Или богатите дъртофелници са свършили?
Първоначално написано от Mana За тая работа няма ли публични домове? Или богатите дъртофелници са свършили? За публичните домове трябват пари. А за богатите старци красота.. Те и двете ги нямат
Първоначално написано от Dwyd96 За публичните домове трябват пари. А за богатите старци красота.. Те и двете ги нямат
Първоначално написано от Dwyd96 Ми кво да ти кажа.. Daddy issues, липса на внимание и тем подобни Ми обърни мО..не си е достатъчен.
Първоначално написано от deitona22 Ми обърни мО..не си е достатъчен. Е са.. Само да си купя танк
Първоначално написано от Dwyd96 Е са.. Само да си купя танк Много ще е бързо с танк..по-добре тъпа резачка.
Първоначално написано от deitona22 Много ще е бързо с танк..по-добре тъпа резачка. О.О
Първоначално написано от Mana О.О WaaaT? I have dark side too.
Първоначално написано от deitona22 WaaaT? I have dark side too. That ain't dark, that's purely black
Първоначално написано от Mana That ain't dark, that's purely black U do not wanna see it.
Първоначално написано от deitona22 U do not wanna see it. Surprising me at this point in life would be surprising itself...
ок спрете да пишете на немски защото не го знам
Това е руски.
Първоначално написано от YoungBloodZ ок спрете да пишете на немски защото не го знам Was willst du? Du willst etwas zu sagen? Първоначално написано от Mana Surprising me at this point in life would be surprising itself... Абе какво се права и аз на англичанин...
Първоначално написано от deitona22 Was willst du? Du willst etwas zu sagen? и руски не знам!
Първоначално написано от deitona22 Абе какво се права и аз на англичанин... Откъде да знам?
Първоначално написано от YoungBloodZ и руски не знам! Стига, бе,(майтапа настрана) руския е лесен...
Първоначално написано от Mana Откъде да знам? Не знам,мислех че знаеш? Първоначално написано от YoungBloodZ и руски не знам! Това е на немски.
Правила