- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?
Начи, до момента сичко разбрах - че си бътхъртнат, че са те наранили, ебавали са се с теб, едно-друго. Че нямаш на кого да се оплачеш. А темата за кво е? Да не би да рекламираш развъдник за кучета? Щото е кажи-речи добра реклама да оплюеш нещо, а после да дадеш уж добра алтернатива. Смисъл... Би ти се получило, ако беше дал номер и адрес, за да си вземе и Грозния кутренце и да е щастлив. Плюс още няколко кретена, които са изморени от жените.
Здравей Тори, радвам се, че поне дамите сте солидарни една към друга, където една там всички като рояк оси, чудя се дали до края на деня ще събера всички активни момичета от раздел любов.Впрочем, защо всички стигате до заключението, че щом някои оплюва връзките, задължително не може да си намери момиче ? Някои от нас могат да си намерят момичета, ама не са задоволени само да получават секс, все пак мъжете имат и други нужди, колкото и да ви се струва странно дами и да имаш другар, които не би ви предал и не би създавал интриги и драми е безценно нещо
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 06-27-2016 на 15:08
аман от репресирани мъже ;д
добре, не се заяждам, но какво предлагаш ти в замяна? i mean, пускаш някаква провокативна идиопатска тема и как очакваш да ти се отговори? та, говориш в клишета как всички са еднакви повърхностни материалистки (липсват ми времената :о, когато жените се чувстваха неразбрани и използвани), обаче ти къв си, смис, не мислиш ли, че това е само в твоята глава; не е твое огледално отражение? ъ? аз знам, че има И такива, но явно съм се заобградила със светни хора за разлика от теб и за разлика от теб, аз не виждам само грозното. мисля, че тези качества, които уж плюеш у всички жени са именно присъщи на теб.
Ти и Electra сте ненадминати в това!
Ми има... някакви си 80-90%!
Хората не се променят, особено след определена възраст! Какво значение има той какви харесва, след като него не го харесват?!
Явно се е разпознала в описанието.
Ако не те послуша, ще трябва да я приспим, съжалявамВпрочем, правилна посока няма, правилни жени/мъже също, то е малко като уличните наркотици, почти винаги не са чисти и трябва малко на доверие да се набуташ и колкото по разумен си, толкова по малко вероятно е да умреш
Пък любовта в природата е сделка, в коята мъжа предлага: Сигурност, защита и ресурси, срещу секс.. Набутка както и да го погледнеш и не е като мъжете да нямаме нужда от стабилна половинка, компания, ама сме масово третирани като резервни гуми, защото просто има голям избор гуми, почти винаги има по добри от нас, масово предлагаме нашите услуги суупер евтино, предлагаме топките си на чиния за най малкото и женския инстинкт е такъв, пък не виждам и много жени да му се противопоставят, тези които се и държат на мъжете си, дори при по добър избор, са едно изключително малцинство, което силно уважавам. Не съм песимист, по скоро съм реалист, веднъж като съм схванал как работят нещата, няма как да се залъжа пак с дисни фантазията
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 06-29-2016 на 17:06
Последно редактирано от Terminator009 : 06-29-2016 на 18:21
първо, се запознайте с думата 'клише'. ще се радвам да се аргументирате с адекватни примери за моето шаблонизиране. що ви казвам, че сте такива ли? ми щото сте като старо вмирисало сирене, което е стандартизирано по БДС - едни и същи необозрими заключения за живота, базирани на твърде многото сийнване от фейсбук кифлите, които са ви таргетната група; липсата на реален опит, защото явно е по-удобно да си останеш в зоната на лесния секс, който всъщност не е лесен за вас, защото сте лузъри по рождение. еми, сори. махнете си задника от лицето и спрете да си смучете пенисите. ще видите, че света не е само гениталии. амин.
Че аз къде казах, че не можеш да си намериш?! Аз казах, че би ти сее получила рекламата за развъдник на кутрета, ако беше дал номер и адрес. Па щом си уморен и не ти стига тва, което ти се дава от другия пол в общия случай, вземи си куче или стани гей. Тва не го казах, щот вече е споменато.