Първоначално написано от YoungBloodZ за какво? Na kogo може да се разчита сиг.
Първоначално написано от YoungBloodZ затова пък не ми трябва да излизаш Аз да си кажа,ако ти скимне да пиеш бира..мазолите ми не ме пускат.
Първоначално написано от YoungBloodZ за какво? За игнорирането.
Първоначално написано от deitona22 Аз да си кажа,ако ти скимне да пиеш бира..мазолите ми не ме пускат. аз съм анонимен алкохолик!
Първоначално написано от solo_ За игнорирането. po-tot6no?
Първоначално написано от YoungBloodZ po-tot6no? Нали каза, че трябва да игнорираме АгентМура? Направи анкета с въпрос + "да" и "не".
Първоначално написано от solo_ Нали каза, че трябва да игнорираме АгентМура? Направи анкета с въпрос + "да" и "не". ти направи... на мен твърде много не ми се занимава с глупости
Първоначално написано от YoungBloodZ ти направи... на мен твърде много не ми се занимава с глупости Какво да напиша?
Първоначално написано от solo_ Какво да напиша? импровизирай
Първоначално написано от YoungBloodZ ти направи... на мен твърде много не ми се занимава с глупости Той има време за всичко което включва-спам,глупости и трупане на мнения.ха
Първоначално написано от deitona22 Имаш ли какво ? ха Не започвай война с мен, дете!
Първоначално написано от deitona22 Той има време за всичко което включва-спам,глупости и трупане на мнения.ха то и аз имам много свободно време... ама след около семица напускам!
Първоначално написано от inewton Не започвай война с мен, дете! Попе,попе...ако искам война,не само ще я получа,ама и спечеля..ама ме мързи. И съм ти набор бе.
Първоначално написано от YoungBloodZ то и аз имам много свободно време... ама след около семица напускам! А,защо? Сподели у фб.
Първоначално написано от YoungBloodZ то и аз имам много свободно време... ама след около семица напускам! Защо?
Първоначално написано от deitona22 Попе,попе...ако искам война,не само ще я получа,ама и спечеля..ама ме мързи. И съм ти набор бе. Само глупака подценява противника си. (това от Dwyd го бях видял). За теб съм дядо поп. Между другото си една година по-голям от мен.
Първоначално написано от solo_ Защо? ще ти липсвам? awww so cute Първоначално написано от inewton Между другото си една година по-голям от мен. и аз с такова впечатление бях останал и се учудих като каза че сте набори
Първоначално написано от inewton Само глупака подценява противника си. (това от Dwyd го бях видял). За теб съм дядо поп. Между другото си една година по-голям от мен. Не те подценявам,ама ти давам надежда за победа! Не "дядо поп",а само "поп".А,тогава слушай батко си!
Първоначално написано от YoungBloodZ и аз с такова впечатление бях останал и се учудих като каза че сте набори Той така беше казал.
Първоначално написано от solo_ [B]Защо? Ще обикаляме с Кимчен,Попа ,Bloodz да пиеме бира из всички градове,където има съфорумнички!
Първоначално написано от inewton Той така беше казал. да това имах предвид
Първоначално написано от inewton Той така беше казал. Объркал съм се,батко съм ви и на 2та май.
Първоначално написано от deitona22 Объркал съм се,батко съм ви и на 2та май. е тука прекали
Първоначално написано от deitona22 Не те подценявам,ама ти давам надежда за победа! Не "дядо поп",а само "поп".А,тогава слушай батко си! Досега никой не е печелил. Питай solo_. Възрастта няма значение. Важно е умственото развитие.
Първоначално написано от deitona22 Ще обикаляме с Кимчен,Попа ,Bloodz да пиеме бира из всички градове,където има съфорумнички! Да, да. Аз с Dwyd не ходя никъде.
Правила