Първоначално написано от YoungBloodZ ще ти липсвам? awww so cute Къде смяташ да ходиш, Страхилчо?
Първоначално написано от solo_ Къде смяташ да ходиш, Страхилчо? ще напусна форума завинаги
Първоначално написано от inewton Досега никой не е печелил. Питай solo_. Възрастта няма значение. Важно е умственото развитие. Не ми се занимава с война,войната прави лоши хората! Ако се напрегна,мисла адекватно ,ама рядко. Първоначално написано от YoungBloodZ е тука прекали Д*еба,по голем ли си ?
Първоначално написано от YoungBloodZ ще напусна форума завинаги Причина?
Първоначално написано от solo_ Къде смяташ да ходиш, Страхилчо? Казах ти! Ще обикаляме градове и ще пием бира. Първоначално написано от inewton Да, да. Аз с Dwyd не ходя никъде. Нищо,идваш!(ще минем и през "твоя" град.
Първоначално написано от deitona22 Не ми се занимава с война,войната прави лоши хората! Ако се напрегна,мисла адекватно ,ама рядко. Д*еба,по голем ли си ? ти си по-голям но само с няколко месеца... реално погледнато сме на една възраст!
Първоначално написано от solo_ Причина? отнема твърде много от времето ми
Първоначално написано от YoungBloodZ отнема твърде много от времето ми Аз също пуснах над 30 прощални теми, но никъде не отидох. Питай inewton.
Първоначално написано от solo_ Аз също пуснах над 30 прощални теми, но никъде не отидох. Питай inewton. аз не съм ти и дори не съм сигурен че ще пускам тема
Вярно е. Пристрастил се е към форума.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си по-голям но само с няколко месеца... реално погледнато сме на една възраст! Значи реално съм ви батко и на 2та..ай кой от къде е! Първоначално написано от YoungBloodZ отнема твърде много от времето ми Защо го лъжеш? Нали ще обикаляме и ще пием бири?
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. Пристрастил се е към форума. Този форум е като наркотик.
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не съм ти и дори не съм сигурен че ще пускам тема Максимум 100-200 часа offline.
Първоначално написано от Indistinct Вярно е. Пристрастил се е към форума. не е към форума
Първоначално написано от solo_ Максимум 100-200 часа offline. дали?
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не съм ти и дори не съм сигурен че ще пускам тема Знам къде живееш,а си напуснал крайно,а съм пуснал търтъл-нинжа!
Първоначално написано от YoungBloodZ не е към форума Към cuckooo ли?
Първоначално написано от deitona22 Нищо,идваш!(ще минем и през "твоя" град. Не. Предпочитам да си обикаляма страната сам.
Първоначално написано от inewton Не. Предпочитам да си обикаляма страната сам. Защо сам?
Първоначално написано от solo_ Към cuckooo ли? тоя па това пък как ти хрумна?
Първоначално написано от solo_ Защо сам? Вече казах.
Първоначално написано от YoungBloodZ тоя па това пък как ти хрумна? Защото е сладурана.
Първоначално написано от inewton Вече казах. Би ли повторил, ако обичаш?
Първоначално написано от solo_ Би ли повторил, ако обичаш? Не.
Първоначално написано от inewton Не. Предпочитам да си обикаляма страната сам. Отшелник поп?
Правила