Първоначално написано от inewton Протрил си си морковчето. ами ти какво прави? не виждам да си се задействал по моя въпрос...
Първоначално написано от YoungBloodZ да... 5 часа Рекорда е 42 пъти за един ден..след това умираш,та соло явно не го е стигнал Първоначално написано от inewton Всичко придобито от църквата е чрез дарения от добрите самаряни. Хубав виц.
Първоначално написано от deitona22 Хубав виц. той е прав... наистина поповете са придобили мерцедесите чрез дарения за църквата... друг е въпроса че те използват тези дарения за лични облаги
Първоначално написано от YoungBloodZ той е прав... наистина поповете са придобили мерцедесите чрез дарения за църквата... друг е въпроса че те използват тези дарения за лични облаги А,да бе верно.Не се бях замислил Той попа сиг си има собствен влак,да се вози насам натам.
Първоначално написано от deitona22 А,да бе верно.Не се бях замислил Той попа сиг си има собствен влак,да се вози насам натам. а нафтата я взима от БДЖ опрощавайки им някой друг грях
Първоначално написано от YoungBloodZ а нафтата я взима от БДЖ опрощавайки им някой друг грях Неговия е електрически Да не замърсява хахаха слънчеви панели има сигурно
Първоначално написано от deitona22 Е*баси,всичко ли е за пари? Не й ща номера.К*урва е..аз не ги харесвам или по-точно не ги искам около мен. Курвите са като улични кучета - всички им се радват, но никой не ги иска вкъщи.
Първоначално написано от deitona22 А,да бе верно.Не се бях замислил Той попа сиг си има собствен влак,да се вози насам натам. Да, ама не ми е достатъчно. В момента си строя и собствена линия.
Добрютру кофаджии
Добже утра, грешний мастурбаторе. Как дела?
за първи път се чувствам наспал се въпреки че станах в 7 и спах само 3-4 часа
Първоначално написано от YoungBloodZ за първи път се чувствам наспал се въпреки че станах в 7 Защо ставаш в 7? Мислех, че плебеите спите до късно.
?¿?¿?¿?
Първоначално написано от inewton Защо ставаш в 7? Мислех, че плебеите спите до късно. аз никога не съм бил плебей! пък и не ми се спеше пък и съм на работа
Първоначално написано от YoungBloodZ аз никога не съм бил плебей! пък и не ми се спеше пък и съм на работа Всички така казват. А каква е тая работа, на която по цял ден нищо не правиш? Да не си станал поп?
Първоначално написано от inewton Всички така казват. как да докажа че не лъжа? Първоначално написано от inewton А каква е тая работа, на която по цял ден нищо не правиш? Да не си станал поп? застраховам коли
Първоначално написано от YoungBloodZ как да докажа че не лъжа? застраховам коли Няма нужда да доказваш. Колко скучно...
Първоначално написано от inewton Колко скучно... нали? но пък имам форума... въпреки че скоро ще спра да влизам
Първоначално написано от YoungBloodZ нали? но пък имам форума... въпреки че скоро ще спра да влизам Така и не каза защо ще спреш.
Първоначално написано от inewton Така и не каза защо ще спреш. Скучен си му.
Първоначално написано от inewton Така и не каза защо ще спреш. форума отнема много от времето ми Първоначално написано от deitona22 Скучен си му. не е това!
Първоначално написано от YoungBloodZ форума отнема много от времето ми не е това! Прав си за първото, а за 2рото-знам, бъзикам се:д
Първоначално написано от deitona22 Прав си за първото, а за 2рото-знам, бъзикам се:д Нютона може а е всякакъв но не и скучен! особено като почне да говори за математика ми става доста интересно
Първоначално написано от YoungBloodZ Нютона може а е всякакъв но не и скучен! особено като почне да говори за математика ми става доста интересно Аз съм скучен (почти) всекиму. Смятам това за плюс.
Правила