- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?
Твърдя, че мнозинството от момичета действат подобно, мотивирани от същите стимули, но има и изключения, но след като казах това, автоматично 90 % на 100% от момичетата, ще се определят като изключениятаКакто всяко живо биологично същество, ние сме мотивирани в основата си от успешното ни възпройзводство и продължаването на живота, всичко по сложно от това е надградено над този основен принцип, а както знаем дървото започва от корените.. Дори всяко дърво да има различни листа, плодове и цветя, винаги има корени и винаги играят една и съща роля, да позволят съществуването на тези листа и плодове. П.П Да това за мнозинството и изключенията важи и за мъжете
Мило момиче, да променяш себе си е може би едно от най нежеланите качества, които една жена търси, каквато и да е тя. Все пак, как може един мъж да бъде желан ако няма собствена идентичност и не я брани ? Плюс повечето връзки се разпадат в момента, когато мъжа се промени и загуби това, за което е бил желан. Ако търсиш ще намериш е оптимистично казано, по реално е, ако се конкурираш и си успешен, ще намериш може би.П.П Накратко най голям шанс има този, които не се променя, само за да бъде с дадена жена, а се променя, за да бъде по успешен за себе си.
Последно редактирано от Maleficus : 06-27-2016 на 11:10
Дубре кака, в сайт дето момичетата масово пишат на маумунийцъ, аз съм най неграмотния. Впрочем човек може да е безупречно грамотен и пак да е идиот, грамотността не е задължително признак за мозъкПък и нормално, в българско училище съм учил, при хора дето не им е мястото да преподават, пълно чудо си е, че пиша що годе добре. Поне се старая, за разлика от много други.
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 06-27-2016 на 12:25
Начи, до момента сичко разбрах - че си бътхъртнат, че са те наранили, ебавали са се с теб, едно-друго. Че нямаш на кого да се оплачеш. А темата за кво е? Да не би да рекламираш развъдник за кучета? Щото е кажи-речи добра реклама да оплюеш нещо, а после да дадеш уж добра алтернатива. Смисъл... Би ти се получило, ако беше дал номер и адрес, за да си вземе и Грозния кутренце и да е щастлив. Плюс още няколко кретена, които са изморени от жените.
Здравей Тори, радвам се, че поне дамите сте солидарни една към друга, където една там всички като рояк оси, чудя се дали до края на деня ще събера всички активни момичета от раздел любов.Впрочем, защо всички стигате до заключението, че щом някои оплюва връзките, задължително не може да си намери момиче ? Някои от нас могат да си намерят момичета, ама не са задоволени само да получават секс, все пак мъжете имат и други нужди, колкото и да ви се струва странно дами и да имаш другар, които не би ви предал и не би създавал интриги и драми е безценно нещо
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 06-27-2016 на 14:08
Говориш типично като жена.
Такива са голяма рядкост и вече са заети. Дори да не са заети, това не означава, че те нямат изисквания или че ще го харесват!
Говориш за търсене на жена, като за пазаруване от мола!
Очевидно е, че не е намерил, но това не означава че не е търсил! Явно не можеш да направиш разликата!
Винаги е така и той най-вероятно вече го е разбрал - просто не го харесват!
А те биха ли тръгнали с него?
Не съм зоофил, сори, tori! Така че кучето не решава проблема.
аман от репресирани мъже ;д
добре, не се заяждам, но какво предлагаш ти в замяна? i mean, пускаш някаква провокативна идиопатска тема и как очакваш да ти се отговори? та, говориш в клишета как всички са еднакви повърхностни материалистки (липсват ми времената :о, когато жените се чувстваха неразбрани и използвани), обаче ти къв си, смис, не мислиш ли, че това е само в твоята глава; не е твое огледално отражение? ъ? аз знам, че има И такива, но явно съм се заобградила със светни хора за разлика от теб и за разлика от теб, аз не виждам само грозното. мисля, че тези качества, които уж плюеш у всички жени са именно присъщи на теб.
Както електра написа с прости думи, трябва да се промени съзнателно, за да можеш да търсиш в правилна посока, а от второстепенното развитие, да бъдеш сам харесан и привличан от качественото.. Изписна да подчертае, че не може да промениш основата на личността, но имаш възможност да изградиш нова представа за света, чрез вграждане (отваряне) на нов тип, така да се каже - схема на мислене, цел. Това не означава,че трябва да се нагласяш към кухите лейки, които са по-голяма част. Но не трябва да се съсредоточаваш само в отрицатлното, защото в такъв случай ще се мислиш негативно.
Най-трудно обаче е да промениш околните. Да им влияеш по различни начини, което изисква много.
Ти и Electra сте ненадминати в това!
Ми има... някакви си 80-90%!
Хората не се променят, особено след определена възраст! Какво значение има той какви харесва, след като него не го харесват?!
Явно се е разпознала в описанието.
Итс алл абоут секс,кво толкова го мислите.Това е простичката истина , ако един човек не те привлича, дори и с пари не става или ако става се намира още един който да допълва друтият аспект.Между другото власта и парите също възбуждат.
Има едно нещо което хората пропускат,хората обичат секса с даден човек ,а не самият човек.Разбирате ли,хората рядко се влюбват преди да правят секс с някой,но много често след като правят секс с някой те се влюбват в него...защото обичат секса, и то точно с този човек.
Много често хората със сериозна връзка и любовник ,не могат да се разделят с любовника заради страста с него,а не защото го обичат.Едното им носи удоволствие а другото сигурност,кой иска да се раздели и с двете ?
Както каза някой по горе,свястните хора са свястни ,но и те имат тон изисквания...тва че си добър и свестен човек няма да ги накара да се влюбят в теб.И честно казано свястните хора се занимават с развалени поради причината, че на подсъснателно ниво искат да помогнат ги да поправят,да ги спасят ,мислят че с добрината си те ще са изключението в живота на 80-90 процента от тези развалени.Хората искат да им е ИНТЕРЕСНО и трудно,искат емоции и преживявания,но най вече секс.Хората обичат да обичат секса а не толкова човека.Свестните и нормални хора са скучни и няма да приемат друг такъв...
Всички които си имат приятел/ка ..всичко е станало заради привличането физическото,не си мислете, че е заради добрият ви характер.Да факт понякога и храктера привлича,но много рядко.
Грозен ако обичаш спести поредният коментар за само парите плс.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !