Сега разбрах.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Никога Първоначално написано от golemiq_korab_minava Истината бате
Първоначално написано от solo_ Сега разбрах. Какво разбра? Май като виждам не уважи съвета ми и се втурна от кокалче да правиш слон.
Първоначално написано от Грозния Грозен, ако поне малко се напънеш, малко ти трябва, да промениш картината. Но в противен случаи времето ще отмине.
:д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Грозен, ако поне малко се напънеш, малко ти трябва, да промениш картината. Но в противен случаи времето ще отмине. Айде за мен е ясно, ама ти като си толкоз готин - защо си девствен?
Не съм. Девствеността е състояние на характера.
Преди 10 часа
Don't hate the hacker, hate the code!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Девствеността е състояние на характера. Това са глупости!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не съм. Девствеността е състояние на характера. Корабе, имам една колежка-мръсница. Искаш ли я? По темата: Не помня вече.
Първоначално написано от inewton Корабе, имам една колежка-мръсница. Искаш ли я? По темата: Не помня вече. Уточни че е ""малко"" курва! По темата:отдавна.
Първоначално написано от inewton Корабе, имам една колежка-мръсница. Искаш ли я? Аз я искам , но предполагам, че тя няма да ме иска !
Първоначално написано от Грозния Аз я искам , но предполагам, че тя няма да ме иска ! Ако си този, за когото те мисля няма да те иска. Неведнъж съм й го предлагал. Какво ли не опитах и не ще.
тая сутрин за добро утро
Първоначално написано от inewton . ти не беше ли свещеник ?
You are everything baby ! ol baby ! ahahehha ;*
Първоначално написано от inewton Корабе, имам една колежка-мръсница. Искаш ли я? Ако е някоя хитра разпоретина, по-добре я дай на Грозния, че ми изглежда по-играч от кораба. На кораба му трябва някоя хрисима женица, по възможност обичаща Русия.
Welcome to the Jungle...
Хаха. Нютончо, пари имаш ли за мръсници? :Д
Първоначално написано от bubaduc ти не беше ли свещеник ? разкажи им за днес шегувам се
Днес следобед.
Първоначално написано от Rabalka тая сутрин за добро утро Получи ли инфаркт?
Отново днес следобед.
сношти
Първоначално написано от Rabalka сношти Като гледам правописа на Рабалка, по-добре че не я познавам!
Първоначално написано от sladura89 Като гледам правописа на Рабалка, по-добре че не я познавам! Ехееееееееееееее,къде се губиш бе? По темата-март/април май беше
Първоначално написано от deitona22 По темата-март/април май беше машинаааааааааааааааааааа ааа
Правила