Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
Ако не те послуша, ще трябва да я приспим, съжалявам Впрочем, правилна посока няма, правилни жени/мъже също, то е малко като уличните наркотици, почти винаги не са чисти и трябва малко на доверие да се набуташ и колкото по разумен си, толкова по малко вероятно е да умреш Пък любовта в природата е сделка, в коята мъжа предлага: Сигурност, защита и ресурси, срещу секс.. Набутка както и да го погледнеш и не е като мъжете да нямаме нужда от стабилна половинка, компания, ама сме масово третирани като резервни гуми, защото просто има голям избор гуми, почти винаги има по добри от нас, масово предлагаме нашите услуги суупер евтино, предлагаме топките си на чиния за най малкото и женския инстинкт е такъв, пък не виждам и много жени да му се противопоставят, тези които се и държат на мъжете си, дори при по добър избор, са едно изключително малцинство, което силно уважавам. Не съм песимист, по скоро съм реалист, веднъж като съм схванал как работят нещата, няма как да се залъжа пак с дисни фантазията
Говориш все едно е пазар.