Първоначално написано от inewton Сигурен еси? Изповядах те. Не помниш ли? Съвсем си се смахнал... Убеден съм. Да,за това си прав..макрото не ми влияе добре.
Първоначално написано от deitona22 Убеден съм. Да,за това си прав..макрото не ми влияе добре. Питай я после. Знам, че съм прав. inewton винаги е прав.
Първоначално написано от inewton Питай я после. Питай я ти.Теб те интересува. Зимам ли поправката утре ?
Нютоне, всичко разваляш
Първоначално написано от deitona22 Питай я ти.Теб те интересува. Зимам ли поправката утре ? С нея вече се изяснихме. Не, не я взимаш. Първоначално написано от YoungBloodZ Нютоне, всичко разваляш Какво имаш предвид?
Първоначално написано от inewton Какво имаш предвид? както и да е...
Първоначално написано от inewton С нея вече се изяснихме. Не, не я взимаш. То ако не я взема,нема да влезна тука скоро..кажи си че ме гониш.
Първоначално написано от deitona22 То ако не я взема,нема да влезна тука скоро..кажи си че ме гониш. Аз никоганповече няма да влезна ако tori ме сложи в тъпите й анкети.
Първоначално написано от inewton Аз никоганповече няма да влезна ако tori ме сложи в тъпите й анкети. виждали сме го и преди
Първоначално написано от inewton Аз никоганповече няма да влезна ако tori ме сложи в тъпите й анкети. То това е за разнообразие,ама мойто не е.
Първоначално написано от YoungBloodZ виждали сме го и преди Този път ще е наистина.
Първоначално написано от deitona22 То това е за разнообразие,ама мойто не е. Няма значение.
Първоначално написано от inewton Този път ще е наистина. заради едната анкета? толкова си несериозен...
Първоначално написано от inewton Този път ще е наистина. Защо? п.с.Кога отлиташе ти ? Първоначално написано от inewton Няма значение. ако не го взема,ти ще си виновен... поне ме спомени сутринта в молитвата..колкто да го взема,не е важно с каква оценк
Първоначално написано от deitona22 Защо? п.с.Кога отлиташе ти ? ако не го взема,ти ще си виновен... поне ме спомени сутринта в молитвата..колкто да го взема,не е важно с каква оценк Много зависи от това дали ще си взема последния изпит. Добре, хайде. Може да се помоля.
Първоначално написано от YoungBloodZ заради едната анкета? толкова си несериозен... Нали и ти ще наспускаш. Защо ти пука толкова?
Първоначално написано от inewton Нали и ти ще наспускаш. Защо ти пука толкова? аз си имам основателни причини ти заради анкета
Първоначално написано от inewton Много зависи от това дали ще си взема последния изпит. Добре, хайде. Може да се помоля. По какво и кога ти е ? Перфе! Ща черпа септември!
Първоначално написано от YoungBloodZ аз си имам основателни причини ти заради анкета Ай ем фиилинг игнорнд!
Първоначално написано от YoungBloodZ аз си имам основателни причини ти заради анкета Няма значение.
Първоначално написано от deitona22 Ай ем фиилинг игнорнд! е нищо не си питал
Първоначално написано от inewton Няма значение. Има значение.
Първоначално написано от deitona22 По какво и кога ти е ? Перфе! Ща черпа септември! И да ти кажа няма да разбереш. След една седмица е. Това е добре.
Първоначално написано от YoungBloodZ Има значение. Не искам да фигурирам в плебейската анкета. Това има значение.
Първоначално написано от inewton И да ти кажа няма да разбереш. След една седмица е. Пробвай Ба,ти имаш време
Правила