Първоначално написано от ДОТА хехе, сега ще те прати да и измиеш пИжото няма да откажа
You are everything baby ! ol baby ! ahahehha ;*
Първоначално написано от bubaduc няма да откажа да миеш пежо е все едно да слагаш грим на лайно
Първоначално написано от Rakshy да миеш пежо е все едно да слагаш грим на лайно ахахахах не, по-скоро е да ходиш на фитнес всеки ден и да си мислиш ,че жените ще те харесат, въпреки че си задник
Първоначално написано от bubaduc ахахахах не, по-скоро е да ходиш на фитнес всеки ден и да си мислиш ,че жените ще те харесат, въпреки че си задник Ракши на живо не е задник... много е свестен даже
Първоначално написано от bubaduc ахахахах не, по-скоро е да ходиш на фитнес всеки ден и да си мислиш ,че жените ще те харесат, въпреки че си задник еееееее защо изгрубяваме така без причина, Бубе КОМУ Е НУЖНО
Първоначално написано от Rakshy еееееее защо изгрубяваме така без причина, Бубе КОМУ Е НУЖНО Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава
Първоначално написано от Юлиян Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава ще изчакаме кака ти да се изкаже
Първоначално написано от Юлиян Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава ще ти се, кечист
Първоначално написано от Rakshy ще ти се, кечист ако в WWE се влизаше лесно , иначе аз съм си решил да стана боксьор , но дай боже и 1-2 пъти да се появя и аз на ринга на WWE
Първоначално написано от Юлиян Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава извинявай, учителю, май съм пропуснала урока ти, да те науча как се свалят каки искаш ли ?
Първоначално написано от bubaduc извинявай, учителю, май съм пропуснала урока ти, да те науча как се свалят каки искаш ли ? ти какичка ли го играеш вече
Първоначално написано от Rakshy да миеш пежо е все едно да слагаш грим на лайно колата и е много сладурска
Правила