Първоначално написано от bubaduc ахахахах не, по-скоро е да ходиш на фитнес всеки ден и да си мислиш ,че жените ще те харесат, въпреки че си задник еееееее защо изгрубяваме така без причина, Бубе КОМУ Е НУЖНО
Първоначално написано от Rakshy еееееее защо изгрубяваме така без причина, Бубе КОМУ Е НУЖНО Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава
Първоначално написано от Юлиян Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава ще изчакаме кака ти да се изкаже
Първоначално написано от Юлиян Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава ще ти се, кечист
Първоначално написано от Rakshy ще ти се, кечист ако в WWE се влизаше лесно , иначе аз съм си решил да стана боксьор , но дай боже и 1-2 пъти да се появя и аз на ринга на WWE
Първоначално написано от Юлиян ако в WWE се влизаше лесно , иначе аз съм си решил да стана боксьор , но дай боже и 1-2 пъти да се появя и аз на ринга на WWE колко см са ти бицарките?
Първоначално написано от YoungBloodZ колко см са ти бицарките? 45см - иначе си тренирам чисто без никви добавки щото просто при мене ефекта се появи на 2 месец. Само корема ми остана да го смъкна , че изглеждам доста грамаден - а това не винаги е мн гот
Първоначално написано от Юлиян ако в WWE се влизаше лесно , иначе аз съм си решил да стана боксьор , но дай боже и 1-2 пъти да се появя и аз на ринга на WWE какво е общото между кеча и бокса Абсолютно нищо
Първоначално написано от Юлиян Аз я научих да е толкова груба и директна , но вече няма да те нагрубява. Все пак доста интереси относно спорта имаме и ти се разминава извинявай, учителю, май съм пропуснала урока ти, да те науча как се свалят каки искаш ли ?
You are everything baby ! ol baby ! ahahehha ;*
Първоначално написано от bubaduc извинявай, учителю, май съм пропуснала урока ти, да те науча как се свалят каки искаш ли ? ти какичка ли го играеш вече
Първоначално написано от LoadRunner ти какичка ли го играеш вече Тя си знае
Първоначално написано от LoadRunner ти какичка ли го играеш вече на него съм му кака
Първоначално написано от bubaduc на него съм му кака и то каква
Първоначално написано от Юлиян и то каква ; ) фитнес кака ; ))
Правила