- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
чудя се и не вярвам на ушите си
как може човек с откъсната ръка която му е била присадена отново напълно успешно от медиците
да бъде силно вярващ и да прави курбан
тва как може да бъде възможно, би трябвало да позлати хирурга и неговите знания а не господ
да, очаквах някой да го каже
само ч не са 10+ а да кажем 1000++
щото медицината е почнала да се развива с първите болести и първия осъзнат човешки разум предполагам
та значи един вид прай курбан щото бог просто е създал човека
Тия изцепки не ги приемам вече за сладки, а напротив - плашат ме. И е хубаво най-близките хора до теб да са с теб, когато това се случва.
нда, само слабия човек вярва в богове
/са ше ми наскачате, може би/
как може да се набуташ с такъв пост
ами ето те, ти се кланяш на някво кръстче, вместо да благодариш на човека че ти е спасил живота само заради неговите персонални умения
аз съм казвал че това че като пада самолет всички викат "боже спаси ме" това е заради отчаяние и заради медиите и нтрапването още от детска възраст, дори и да не го искаш малко или много мозъкът ти е промит и ти подсъзнателно си принуден да го кажеш но като поразсъдиш малко си викаш "бах маа му кво приказвам, дано никой не ме е чул"
и недей да ми използваш бекъп смеха ако обичаш макар че моят е с и
Kekeke, "някакво кръстче". Do your research.
А кой е създал човека, кой го е повел по този път? А, damn, забравих, всичко става от само себе си, kek. Най-голямата заблуда на овцете, пардон, на хората - да смятат, че са всемогъщи и всевластни.
P.S.Когато все пак осъзнаят, че не са, the realization hits them like a hammer.
Последно редактирано от Electrа : 07-02-2016 на 07:50
Не ми се подхваща пак темата. Само ще кажа, че тоя въпросния доктор при едно по-друго развитие на обстоятелствата в живота му, днес можеше да е например...миньор.
Съвсем отделен е пък момента, че пациента и доктора можеше изобщо и да не се срещнат в този им живот и/или пациента да беше попаднал на някой некадърен хирург, след което да получи инфекция от манипулацията и да умре.
Варианти много. Кой от кой по независещи от желанията и направленията на живота си на съответния човек...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
лято без море е като жена без цици и това ме наранява
iskam da se zapoznaq s nqkoi nov v Sofia
Последно редактирано от pac0line : 07-02-2016 на 11:35
Електра. Какво прави агаменон. ;Д
Можем ли наистина да се дрогираме, ако шмъркаме шоколад?
http://www.obekti.bg/nauka/otpusk-mo...rkame-shokolad
Пет леа, че с такъв кретен наоколо и на теб ш ти се прииска!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.