ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
по добре да спамят тука отколкото в темите които се ползват
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda по добре да спамят тука отколкото в темите които се ползват Те си имат една тема..там си спамят.Или поне мурата със 20те му профила.
Първоначално написано от deitona22 Те си имат една тема..там си спамят.Или поне мурата със 20те му профила. Чакай, бе, нали Соло беше с полипрофилната диагноза?
Първоначално написано от Mana Чакай, бе, нали Соло беше с полипрофилната диагноза? Охоооо Манга, къде се губиш ти? Вече и аз не знам
Първоначално написано от deitona22 Охоооо Манга, къде се губиш ти? Вече и аз не знам Вадих документи, обикалях по ВУЗ-ове(образно казано), правих се на пишман хакер/програмист...
Първоначално написано от Mana Вадих документи, обикалях по ВУЗ-ове(образно казано), правих се на пишман хакер/програмист... И докъде стигна с вузовете? П.с.не си изпуснала много
Първоначално написано от deitona22 И докъде стигна с вузовете? П.с.не си изпуснала много Приеха си ме и наесен честито ми започване. Доста е поумряла форумната активност по отношение на спама.
Правила