Юлиян
Жорето Кучков
Първоначално написано от solo_ Аз съм X пол. Ти си женски пол не си х момичето ми :*
Първоначално написано от Setaabrat Ти си женски пол не си х момичето ми :* Не съм женски пол.
Първоначално написано от solo_ Не съм женски пол. Ти с мъжа си няма да спориш щом те е ебал и в трите дупки момиче си путка та дрънка
Първоначално написано от Setaabrat Ти с мъжа си няма да спориш щом те е ебал и в трите дупки момиче си путка та дрънка Откъде си толкова сигурен?
Първоначално написано от solo_ Откъде си толкова сигурен? Ебах та скъпа ся не се прави амнезия ли имаш
Първоначално написано от Setaabrat Ебах та скъпа ся не се прави амнезия ли имаш На колко години си?
Първоначално написано от Setaabrat Ебах та скъпа ся не се прави амнезия ли имаш ами мен би ли ме ебал?
Първоначално написано от Setaabrat Ебах та скъпа ся не се прави амнезия ли имаш Нз кво сте правили вие двамата - ама за тебе всички си знаем че имаш амнезия и то на 1000 % от 100 % , защото сигурно някой е злоупотребявал с тебе и ти не помниш _!_
Правила