.

Виж резултатите на анкетата: Кой е по-голям педал?

Гласували
12. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Юлиян

5 41,67%
  • Жорето Кучков

7 58,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението
    Жена ми ай не намесвай тая знам че я мразиш ама тя няма да те отнеме от мен :*
    И после ти не си бил гей , даже изобщо , само където се предлагаш на всички. На магистралата да не би да са те изгонили ?

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    И после ти не си бил гей , даже изобщо , само където се предлагаш на всички. На магистралата да не би да са те изгонили ?
    Юлиянчо мамин гейтак изобщо не ти се отдават обидите ве ама няяя нищо то един гей кат теб не може да се научи само може да се ебе днеска пак ли ще духаш на Пешо комшията той ми са похвали кфо дълбоко гърло прайш и как задника ти бил разпран от ебане

Юлиянчо мамин гейтак изобщо не ти се отдават обидите ве ама няяя нищо то един гей кат теб не може да се научи само може да се ебе днеска пак ли ще духаш на Пешо комшията той ми са похвали кфо дълбоко гърло прайш и как задника ти бил разпран от ебане
    Айде върви на магистралата , че на майка ти и баща ти им писна вече. Трябва да почнеш занаята , че като гледам много разбираш от свирки и подобни неща.

Много вървежен педерас си бил в района на всеки си пускал малиииии Юлиянчо курвата

Много вървежен педерас си бил в района на всеки си пускал малиииии Юлиянчо курвата
    Ама кой ти е сводник , а ? Уволнен си _!_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си