.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 319

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от АгентГлазура Виж мнението
    баси тъпия мач, допинг цистерните ме разочароваха

Not surprised motherfuckers, ама до преди да го пребият като куче му лижеше гъза на Conor. Щял да бие Диаз. хахахаха

Ами сега в август дали ще го бие?
    Конър си е Конър. Ще победи Nate август месец и ще сваля, за да защити колана си срещу Франки Едгар (да, мисля, че Едгар ще победи, може да греша ) След това около UFC 220-225 ще гледаме Nate v Conor 3 и ще спечели мега много пари

супер тъпо ми е за DC, наистина мисля, че беше готов да счупи от бой Джоунс, ама то който си е боклук си е боклук. Изключително непрофесионално от негова страна. Дано да го вкарат в затвора за някво време, че да се осъзнае. Това му е второ провинение, а е в пробация и може много да го издуха + 2 години бан от UFC... Много му се събира на момчето. Щеше да е спектакъл мача, но пак казвам - като боец е уникален, като човек е боклук.

стига толкова офтопик

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Конър си е Конър. Ще победи Nate август месец и ще сваля, за да защити колана си срещу Франки Едгар (да, мисля, че Едгар ще победи, може да греша ) След това около UFC 220-225 ще гледаме Nate v Conor 3 и ще спечели мега много пари

супер тъпо ми е за DC, наистина мисля, че беше готов да счупи от бой Джоунс, ама то който си е боклук си е боклук. Изключително непрофесионално от негова страна. Дано да го вкарат в затвора за някво време, че да се осъзнае. Това му е второ провинение, а е в пробация и може много да го издуха + 2 години бан от UFC... Много му се събира на момчето. Щеше да е спектакъл мача, но пак казвам - като боец е уникален, като човек е боклук.

стига толкова офтопик

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от АгентГлазура Виж мнението
    недей са смя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си