- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- [Официална тема] ЕВРО 2016 - дискусия, снимки и всичко
баси тъпия мач, допинг цистерните ме разочароваха
Not surprised motherfuckers, ама до преди да го пребият като куче му лижеше гъза на Conor. Щял да бие Диаз. хахахаха
Ами сега в август дали ще го бие?
Дееба и шибаните французи... Финалът трябваше да е Германия - Уелс.
Конър си е Конър. Ще победи Nate август месец и ще сваля, за да защити колана си срещу Франки Едгар (да, мисля, че Едгар ще победи, може да греша) След това около UFC 220-225 ще гледаме Nate v Conor 3 и ще спечели мега много пари
![]()
супер тъпо ми е за DC, наистина мисля, че беше готов да счупи от бой Джоунс, ама то който си е боклук си е боклук. Изключително непрофесионално от негова страна. Дано да го вкарат в затвора за някво време, че да се осъзнае. Това му е второ провинение, а е в пробация и може много да го издуха + 2 години бан от UFC... Много му се събира на момчето. Щеше да е спектакъл мача, но пак казвам - като боец е уникален, като човек е боклук.
стига толкова офтопик
филмар си, дивич.![]()
Най съм мразел фенове, който отричат ОЧЕВАДНОТО.
Дузпа имаше, ФАКТ!
Франция си ги би, както си пише по книгите.
Сега е важно да не се изложат срещу най не заслужилия отбор, който може да стигне до финал ЕВЪР :Д
Аз искам Портокалия да победи. Искам само късметлийски голове и измислени дузпи за портокалците.![]()
EDGAR, HUNT, BROWNE, DC, това са избраните за победители днес от Господ! Аз съм просто пророк Глазура.
https://www.youtube.com/watch?v=HH-t_Xy39u0 УБИЙСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Португалия играха прекрасно през целия турнир! Прекрасни тактики и стратегии. Заслужават го! Абсолютна доминация!![]()
![]()
Последно редактирано от Muramasa : 07-10-2016 на 21:58
Тук май има само 1 човек, който смята, че Португалия са играли добре на това Европейско.Наистина много изстрадаха, за да стигнат до тоя триумф, но не мисля, че е много заслужен. Едва ли тва е било някаква добра тактика от техния треньор, щото играха много глупав футбол през цялото време. Наистина имаше няколко отбора, които играха много стойностно и със сигурност заслужаваха да вдигнат купата. Футбола обаче не е справедлива игра и май месец, както и сега пак ни го показва (въпреки че съм фен на Реал
)
Даже на мен ми стана гадно за Педалдо, при положение, че не го понасям. Просто никой не заслужава да му се случи такова нещо. И все пак, бая се депресирах от тоя гол. Но пък поне яко си изкарахме, на маса от осем души само двама гледаме футбол, аз от Франция, един от Германия, другите от който бие.![]()