Коя е най-красивата от форума от тези, които си виждал /а на снимка или на живо?
Първоначално написано от pe6oskeiborda естествено че на теория е по умен ама на практика аз съм по умния Чудя се дали да почна да те наказвам. Но не би трябвало да ти отнемам правото на свободна реч, колкото и идиотски аргументи да ползваш. Първоначално написано от divergent Коя е най-красивата от форума от тези, които си виждал /а на снимка или на живо? OutlawGirl от тези за които се сетих. Кой е по-консервативен: indistinct или dwyd96
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist Чудя се дали да почна да те наказвам. Но не би трябвало да ти отнемам правото на свободна реч, колкото и идиотски аргументи да ползваш. OutlawGirl от тези за които се сетих. Кой е по-консервативен: indistinct или dwyd96 indistinct кой ви дразни повече соло или агентмура
Първоначално написано от smilegirl12 кой ви дразни повече соло или агентмура Агентмура/Агентглазура/фантон1/и всичките му останали профили-еспада,юпитер и т.н. п.с.Даже не е той,а ТО! Кого бихте пратили в Белене-агентГлазура или фантон 1? п.с.уловката е че са 1 и същ индивид
Първоначално написано от deitona22 ТО! Съжалявам, но мястото е заето.
Първоначално написано от solo_ Съжалявам, но мястото е заето. Да,от Мура/Глазура/Фантон.Даже не знам дали е и "то",след като разбрах колко много сексуални ориентации има.
Първоначално написано от deitona22 Да,от Мура/Глазура/Фантон.Даже не знам дали е и "то",след като разбрах колко много сексуални ориентации има. Заето е от мен и dreamwalker.
Първоначално написано от deitona22 Агентмура/Агентглазура/фантон1/и всичките му останали профили-еспада,юпитер и т.н. п.с.Даже не е той,а ТО! Кого бихте пратили в Белене-агентГлазура или фантон 1? п.с.уловката е че са 1 и същ индивид фантона кой ви прави по добро впечатление tori или dievergent
Правила