Първоначално написано от Dwyd96 Нямаш доказателство=> нищо не признавам ние не се нуждаем от доказателства защото знаем че той е дундьо
Първоначално написано от YoungBloodZ ние не се нуждаем от доказателства защото знаем че той е дундьо Баш като наш дроидчо (двуд демек)
Първоначално написано от deitona22 Баш като наш дроидчо (двуд демек) То поне ми имаш фейса, къв дундъо -.-
Първоначално написано от Dwyd96 То поне ми имаш фейса, къв дундъо -.- то може само във фейса да не си дундьо
Първоначално написано от YoungBloodZ то може само във фейса да не си дундьо Да.. Добър съм с фотошопа
Първоначално написано от Dwyd96 Да.. Добър съм с фотошопа то не е нужно фотошоп за такова нещо... може просто да сплескваш снимките както тази на аватара
Първоначално написано от Dwyd96 То поне ми имаш фейса, къв дундъо -.- Ми слаб дундьо Стани като тоз от снимката То па и един профил-дека гледам все бира виждам
Първоначално написано от deitona22 Ми слаб дундьо Стани като тоз от снимката То па и един профил-дека гледам все бира виждам Имам само 1, словом ЕДНА, снимка с алкохол
Първоначално написано от Dwyd96 Имам само 1, словом ЕДНА, снимка с алкохол И нея първа вижда всеки...иди докажи че не си пиянка хаха Първоначално написано от YoungBloodZ профил на щастливец... Колкото повече бира,толкова по-щастлив е
Първоначално написано от deitona22 И нея първа вижда всеки...иди докажи че не си пиянка хаха Колкото повече бира,толкова по-щастлив е Ми то тва може и енергийна напитка да е...
Първоначално написано от deitona22 То па и един профил-дека гледам все бира виждам профил на щастливец...
Правила