Първоначално написано от YoungBloodZ ние признаваме само Загорка! Освен ако не е Ретро, не разбираш нищо от бира. А Шуменското си е най.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон? "напуснал" е форума
Първоначално написано от Indistinct Освен ако не е Ретро, не разбираш нищо от бира. А Шуменското си е най. ти си изпила 2 бири през живота си и вече разбираш?
Първоначално написано от YoungBloodZ "напуснал" е форума ;(
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си изпила 2 бири през живота си и вече разбираш? Ха,тука да видим какво ще каже хаха
аз си признавам, пия много сok от портокал
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си изпила 2 бири през живота си и вече разбираш? Може да са две, но са най-добрите. Тук на лично ме изкарват пияна, какви са тези глупости?!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон? Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ.
Първоначално написано от Indistinct Може да са две, но са най-добрите. от фуражен ечемик, пШеница и хмел. ;д
Първоначално написано от Indistinct Може да са две, но са най-добрите. Тук на лично ме изкарват пияна, какви са тези глупости?! кой това?
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. УЖАААС
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. абе той вярно че гледа ама.. не се ли престараваш?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava УЖАААС Другите ще схванат майтапа, ама ти.....
Първоначално написано от Dwyd96 Другите ще схванат майтапа, ама ти..... Той не го ли схвана?
Първоначално написано от Indistinct Той не го ли схвана? Не... Той наистина страда за Нютон
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. Odi му на гости,и без това сте близо,ама носи една мръсница със себе си! Първоначално написано от Indistinct Може да са две, но са най-добрите. Тук на лично ме изкарват пияна, какви са тези глупости?! Че ти си пияна ,щом хвалиш Шуменско
Първоначално написано от YoungBloodZ абе той вярно че гледа ама.. не се ли престараваш? Той не гледа... И НЕ СЕ ПРЕСТАРАВАМ, НЮТОН МИ ЛИПСВА...
Първоначално написано от Dwyd96 Другите ще схванат майтапа, ама ти..... аз знам, нютон има достатъчно дух и не може да ме остави. пък има и задачи по физика.
Първоначално написано от deitona22 Че ти си пияна ,щом хвалиш Шуменско Е не. Това вече е лично.
майка ми пие шуменско, туй нещо превлича жените
Предлагам да си решите спора с алкохолен дуел.. Аз ще съм рефер.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava майка ми пие шуменско, туй нещо превлича жените Кажи го на M****. Той има съмнения, че съм от женски пол.
Първоначално написано от Indistinct Кажи го на M****. Той има съмнения, че съм от женски пол. вече имаш доказателство ;д
Първоначално написано от Dwyd96 Предлагам да си решите спора с алкохолен дуел.. Аз ще съм рефер. Пфф,кой ще се изправи срещу човек от северозапада ? Първоначално написано от Indistinct Е не. Това вече е лично. Само пиян човек..опс,то пък ти си жена,ама айде-би хвалил шуменско
Първоначално написано от Indistinct Кажи го на M****. Той има съмнения, че съм от женски пол. ти си dreamwalker!
Правила