Първоначално написано от smilegirl12 по тази твоя логика само мъжета са хора така ли Ми ти го каза
Първоначално написано от Dwyd96 Ми ти го каза Първоначално написано от deitona22 Не е моя,а на сайта на пума Като го преведеш от руски на български изписва отделно хора и жени...е то си е вярно де вие нищо не разбирате
Първоначално написано от smilegirl12 вие нищо не разбирате И вие,смис жените
Първоначално написано от deitona22 И вие,смис жените с Dwyd96 доста бира сте изпили
Първоначално написано от smilegirl12 с Dwyd96 доста бира сте изпили ама аз не съм близвал алкохол... и го казвам - жените нищо не разбирате
Първоначално написано от YoungBloodZ ама аз не съм близвал алкохол... и го казвам - жените нищо не разбирате ********* не ме ядосвай ;д
Първоначално написано от smilegirl12 ********* не ме ядосвай ;д извинявай *****
Първоначално написано от smilegirl12 с Dwyd96 доста бира сте изпили Пффф ,Кимчен пие много повече бира от мен!! Да спориш със жена е все едно да спориш със радио и стена
Първоначално написано от deitona22 Пффф ,Кимчен пие много повече бира от мен!! Да спориш със жена е все едно да спориш със радио и стена ние сме много по интелегентни от мъжете научно доказано е
Първоначално написано от smilegirl12 ние сме много по интелегентни от мъжете научно доказано е не знам какво е доказано но е точно обратното... 99% от откритията са направени от мъжете
Иии лека от мен. Първоначално написано от smilegirl12 ние сме много по интелегентни от мъжете научно доказано е Добре. Няма да споря. Първоначално написано от YoungBloodZ не знам какво е доказано но е точно обратното... 99% от откритията са направени от мъжете Ю гот хър!
Правила