Първоначално написано от deitona22 И вие,смис жените с Dwyd96 доста бира сте изпили
Първоначално написано от smilegirl12 с Dwyd96 доста бира сте изпили ама аз не съм близвал алкохол... и го казвам - жените нищо не разбирате
Първоначално написано от YoungBloodZ ама аз не съм близвал алкохол... и го казвам - жените нищо не разбирате ********* не ме ядосвай ;д
Първоначално написано от smilegirl12 ********* не ме ядосвай ;д извинявай *****
Първоначално написано от smilegirl12 с Dwyd96 доста бира сте изпили Пффф ,Кимчен пие много повече бира от мен!! Да спориш със жена е все едно да спориш със радио и стена
Първоначално написано от deitona22 Пффф ,Кимчен пие много повече бира от мен!! Да спориш със жена е все едно да спориш със радио и стена ние сме много по интелегентни от мъжете научно доказано е
Първоначално написано от smilegirl12 ние сме много по интелегентни от мъжете научно доказано е не знам какво е доказано но е точно обратното... 99% от откритията са направени от мъжете
Иии лека от мен. Първоначално написано от smilegirl12 ние сме много по интелегентни от мъжете научно доказано е Добре. Няма да споря. Първоначално написано от YoungBloodZ не знам какво е доказано но е точно обратното... 99% от откритията са направени от мъжете Ю гот хър!
Правила