добър вечер
Първоначално написано от smilegirl12 добър вечер добър добър
Първоначално написано от YoungBloodZ добър добър как е митаче
Първоначално написано от smilegirl12 добър вечер добра нощ вече ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava добра нощ вече ;д ее рано е за нощ
Първоначално написано от smilegirl12 ее рано е за нощ Симона, как върви с пияното?
Първоначално написано от Indistinct Симона, как върви с пияното? Антония? за някакви пияни хора ли става въпрос? Първоначално написано от smilegirl12 ми ко да ти кажа Саше бивам на работа съм Гергано... пак ли с тая работа...
Първоначално написано от YoungBloodZ Антония? за някакви пияни хора ли става въпрос? Гергано... пак ли с тая работа... Да, трябваше да се грижи за едно пияно човече.
Първоначално написано от Indistinct Да, трябваше да се грижи за едно пияно човече. ааааа за Павел ли ми говориш? Лежи у нас и гледа да не става, че е доста пиян
Първоначално написано от YoungBloodZ Антония? за някакви пияни хора ли става въпрос? Гергано... пак ли с тая работа... всеки ден Драшко няма почивка за мен
Първоначално написано от Indistinct Симона, как върви с пияното? ми скоро не съм свирела Мирке, седи у нас и събира прах
Първоначално написано от smilegirl12 ми скоро не съм свирела Мирке, седи у нас и събира прах Не пианото, пияното. Но като каза това, не го оставяй да прашасва, ще се разчувствам.
Правила