Първоначално написано от Indistinct Зависи кой пита. Kим чен Ун разбира се. Аз само да напомня, че е време да лягаш да спиш
Първоначално написано от Dwyd96 Kим чен Ун разбира се. Аз само да напомня, че е време да лягаш да спиш Откога Kим чен Ун е загрижен в колко часа ще си легнат неговите туристи?
Първоначално написано от Indistinct Откога Kим чен Ун е загрижен в колко часа ще си легнат неговите туристи? сънят е здраве Колкото по-здрав е туриста, толкова повече въглища ще изкопае.
Първоначално написано от Dwyd96 сънят е здраве Колкото по-здрав е туриста, толкова повече въглища ще изкопае. Аз днес исках да копая една стена, но не ми разрешиха.
Първоначално написано от Indistinct Аз днес исках да копая една стена, но не ми разрешиха. На ненормален човек, кирка дава ли се
Първоначално написано от Dwyd96 На ненормален човек, кирка дава ли се Двйд съжелявам че разкрих тайната ти любов към индистинкт
Първоначално написано от smilegirl12 Двйд съжелявам че разкрих тайната ти любов към индистинкт Няма проблеми. Ако момиче на име Елена пита за това, кажи и че нищо не знаеш
Първоначално написано от Dwyd96 сънят е здраве Колкото по-здрав е туриста, толкова повече въглища ще изкопае. Здраве и дълголетие,за това наща Костенурка е нанад 150 годинки. Първоначално написано от smilegirl12 He Питам модератора,секретарке на модератора
Правила