Първоначално написано от Dwyd96 Ква мръсница бе Недей да се правиш на попа, че не ти отива. добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли? Аз съм елена
Първоначално написано от smilegirl12 Аз съм елена Тогава аз ще съм Хектор от Троя
Първоначално написано от smilegirl12 Аз съм елена приятно ми е, Ленче! Първоначално написано от Dwyd96 За коя съм ти разправял, че не се сещам.. И намали епитетите е не беше казвал име... може и да не е тази Елена а друга
Първоначално написано от YoungBloodZ приятно ми е, Ленче! е не беше казвал име... може и да не е тази Елена а друга За колежката на Нютон ли??
Първоначално написано от Dwyd96 За колежката на Нютон ли?? нене... някаква Кимченка е май
Първоначално написано от YoungBloodZ нене... някаква Кимченка е май Същата е
Първоначално написано от YoungBloodZ добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли? За коя съм ти разправял, че не се сещам.. И намали епитетите
Правила