Първоначално написано от Dwyd96 Ама то е за нормална.. Благославяш студентите, обречени да влачат И гавра за преподавателя. А и аз ще се излагам пред горкия човек. Добре, може и да не е за пари. Пригответе жертвен агнец от женски пол.
Първоначално написано от inewton И гавра за преподавателя. А и аз ще се излагам пред горкия човек. Добре, може и да не е за пари. Пригответе жертвен агнец от женски пол. Имаме една дебела сирийка, може да ти я дам да я "покръстиш"
Първоначално написано от Dwyd96 Имаме една дебела сирийка, може да ти я дам да я "покръстиш" Дебел и неверница. Не. Има време, само че мисли бързо, че да не се вдигне цената.
Първоначално написано от inewton Дебел и неверница. Не. Има време, само че мисли бързо, че да не се вдигне цената. Да ме изнудваш ли се опитваш
Първоначално написано от Dwyd96 Да ме изнудваш ли се опитваш Ти ме изнудваш. Аз не изгарям от желание да благославям някакви треторазрядни студенти и то за без пари.
Първоначално написано от Dwyd96 Имаме една дебела сирийка, може да ти я дам да я "покръстиш" И да изпробва виаграта си върху нея
Първоначално написано от smilegirl12 И да изпробва виаграта си върху нея То тя квато е блудница и без виагра ще мине
Първоначално написано от Dwyd96 То тя квато е блудница и без виагра ще мине Порочна ли е, чадо?
Първоначално написано от inewton Порочна ли е, чадо? Kато сирийска версия на Месалина и Лукреция Борджия в 1 :Д После пак да казват, че мюсюлманките са непорочни
Първоначално написано от Dwyd96 Kато сирийска версия на Месалина и Лукреция Борджия в 1 :Д Ама поне малко да е хубава. Аз ти предлагах мръсници и половина.
Правила