Първоначално написано от inewton Освободена си от длъжността си на нунций. И кяла да ти платя като толкова знаеш. Но не и от главен редактор.
Първоначално написано от Indistinct Но не и от главен редактор. Не съм те назначавал на такава длъжност.
Първоначално написано от inewton Не съм те назначавал на такава длъжност. А сега и забравя. Какви неща прави възрастта с хората...
Първоначално написано от Indistinct А сега и забравя. Какви неща прави възрастта с хората... Имам си виагра.
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Закво ти е.. Aре да пееш за успех на изпита другата година бе ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Закво ти е.. Aре да пееш за успех на изпита другата година бе ;( Пласирам я. Ако имаш клинти, казвай. За колко?
Първоначално написано от inewton Пласирам я. Ако имаш клинти, казвай. За колко? Колко искаш бе, алчен гъз.
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Оо нима ти помага
Първоначално написано от smilegirl12 Оо нима ти помага Искаш ли да пробваме?
Първоначално написано от inewton Искаш ли да пробваме? С тебе ? Невър
Първоначално написано от inewton Имам си виагра. Днес не мога да те търпя и това не е заради ******.
Първоначално написано от Indistinct Днес не мога да те търпя и това не е заради ******. Я тебя тоже. Вън от темата ми!
Първоначално написано от inewton Я тебя тоже. Вън от темата ми! Бързо оздравяване!
Правила