Първоначално написано от inewton Означава Второ Пришествие. Хайде сега във "Философия и религия". завръщането ти не е тема която да се обсъжда в раздел "Философия и религия"... остава тук! Causa finita!
Първоначално написано от YoungBloodZ завръщането ти не е тема която да се обсъжда в раздел "Философия и религия"... остава тук! Causa finita! Власттаа и Църквата винаги са вървели ръка за ръка. Готов ли си да нарушиш традицията?
Първоначално написано от inewton Власттаа и Църквата винаги са вървели ръка за ръка. Готов ли си да нарушиш традицията? с колко си готов да ме подкупиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ с колко си готов да ме подкупиш? Църквата не дава. Само благославя и взима. Още ли не си го научил?
Първоначално написано от inewton Църквата не дава. Само благославя и взима. Още ли не си го научил? "с едната ръка взимам, а с другата благославям"
Първоначално написано от YoungBloodZ "с едната ръка взимам, а с другата благославям" Ето, помниш всичко. Та, на въпроса, какво предлагаш, за да ме имаш за съюзник?
Първоначално написано от inewton Ето, помниш всичко. Та, на въпроса, какво предлагаш, за да ме имаш за съюзник? ще обмисля внимателно предложението ти!
Правила