Първоначално написано от YoungBloodZ твърде ми е ценно времето за да загубя цели 20 секунди за такива глупости Означава Второ Пришествие. Хайде сега във "Философия и религия".
Първоначално написано от inewton Означава Второ Пришествие. Хайде сега във "Философия и религия". завръщането ти не е тема която да се обсъжда в раздел "Философия и религия"... остава тук! Causa finita!
Първоначално написано от YoungBloodZ завръщането ти не е тема която да се обсъжда в раздел "Философия и религия"... остава тук! Causa finita! Власттаа и Църквата винаги са вървели ръка за ръка. Готов ли си да нарушиш традицията?
Първоначално написано от inewton Власттаа и Църквата винаги са вървели ръка за ръка. Готов ли си да нарушиш традицията? с колко си готов да ме подкупиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ с колко си готов да ме подкупиш? Църквата не дава. Само благославя и взима. Още ли не си го научил?
Първоначално написано от inewton Църквата не дава. Само благославя и взима. Още ли не си го научил? "с едната ръка взимам, а с другата благославям"
Първоначално написано от YoungBloodZ "с едната ръка взимам, а с другата благославям" Ето, помниш всичко. Та, на въпроса, какво предлагаш, за да ме имаш за съюзник?
Правила