Казах, че не му давам повече от месец.
Първоначално написано от Indistinct Казах, че не му давам повече от месец. беше права inewtone, колко пък много хора са искали да се върнеш?
Първоначално написано от YoungBloodZ беше права inewtone, колко пък много хора са искали да се върнеш? Като модератор, казвай къде ще се мести темата.
Първоначално написано от Indistinct Като модератор, казвай къде ще се мести темата. то се вижда че е преместена в кофата
Първоначално написано от YoungBloodZ беше права inewtone, колко пък много хора са искали да се върнеш? Само че така да ми местиш темата оттук там... За кой се мислиш!? Темата да се върне на мястото си. Казах! (Плебейските коментари ги пропускам)
Първоначално написано от inewton Само че така да ми местиш темата оттук там... За кой се мислиш!? Темата да се върне на мястото си. Казах! (Плебейските коментари ги пропускам) темата ти е за кофата отвсякъде... какво повече да ти обяснявам?
Първоначално написано от YoungBloodZ темата ти е за кофата отвсякъде... какво повече да ти обяснявам? За Кофата друг път. Знаеш ли какво означава заглавието? Не. Тогава закъдя бързаш. Провери какво означава и помисли пак за къде е. За това ти плащам.
Първоначално написано от inewton За Кофата друг път. Знаеш ли какво означава заглавието? Не. Тогава закъдя бързаш. Провери какво означава и помисли пак за къде е. За това ти плащам. твърде ми е ценно времето за да загубя цели 20 секунди за такива глупости
Първоначално написано от YoungBloodZ твърде ми е ценно времето за да загубя цели 20 секунди за такива глупости Означава Второ Пришествие. Хайде сега във "Философия и религия".
Първоначално написано от inewton За това ти плащам. Ти нямаш и 5 стотинки не се прави
Първоначално написано от YoungBloodZ беше права Нима си се съмнявал?
Първоначално написано от Indistinct Нима си се съмнявал? признавам си че имах леки съмнения
Правила