- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Знам, че не питаш мен, но аз трябваше да я чета на английски и беше най-ужасното нещо, което съм отварял (или каквото се казва за Киндъл). Първата половина е едно голямо НИЩО! Балове, безсмислени разговори, не знам, нещо на мен ли ми има, защото ми хареса Франкенщайн (също на английски я четох), но просто ми се иде да се върна във времето и да разкормя тая Джейн Остин. Добре, че Марк Твен е на мое мнение.
"Jane Austen? Why I go so far as to say that any library is a good library that does not contain a volume by Jane Austen. Even if it contains no other book."
Тъкмо приключих със "Z-та световна война" на Макс Брукс, а междувременно съм по средата на "Фараон" на Болеслав Прус.
Сега чета Парижкият апартамент,a преди това парижкият сладкар.
Има ли някой който да е чел "Война и мир"?
Ако има,нека сподели мнение на лично.![]()
Аз сега чета "Танц с дракони" - последната засега от поредицата на Game of Thrones ^^
внимание!
минчо можел да чете
Последно редактирано от LoadRunner : 07-17-2016 на 10:33
Души в окови - Съмърсет Моъм Препоръчвам я добра книга е, нещо от сорта на "Без Дом"
аз отскоро започнах да чета книгата : Разкази и повести на Елин Пелин))
а запоследно забравих коя книга съм чела то беше много много одавна![]()
Последно - Double Standarts
Сега - I Heart New York
и двете не са нищо особено, но стават за убиване на времето без да се натоварваш :д
Започнах да чета Shatter Me и нещо много странно ми влияе, кара ме да се чувствам тъжна :д особено като я чета и на английски, не знам, странно е, но ме грабна определено.
Почвам да чета „Тютюн“. Не знам какво представлява, но ми е от списъка за четене за лятото. Дългичка ми се струва, но аз бързо си чета, така че сигурно за по-малко от седмица ще съм я приключил.
Всички които познавам и са чели Тютюн казват, че им е била по-интересна, но на мен пък Железният светилник ми е любима. Както и да е и двете определено си заслужават четенето.
"Бруклин" на Колм Тойбин
приятна книжка, два дни ми отне
ще гледам и филма скоро
Обикновенно филма е по-слаб от книгата..е има и редки изключения,но може и да го погледна.
Мисля да се пробвам да прочета "Мъртвата зона " на Кинг..все я почвам,но не мога да я довърша.
__________________________________________________ ______________________________________
Някои може ли да ми препоръча книги на Кинг,които си заслужават?
п.с.Чел съм "То",'Зеленият път" и още 1-2.