Първоначално написано от Indistinct Не закачайте Симона! Мерси, Гергана!
Първоначално написано от YoungBloodZ тя сама започна да се въвлича с попа... А с попа шега не бива!
Първоначално написано от deitona22 Теб пък кой те закача,Костенурке? Мен ли? Никой.
нещо много започнахте да мърсувате в тази тема... прочетете това http://www.teenproblem.net/forum/sho...0-De-Castitate
Първоначално написано от inewton От няколко месеца я учиш. Аз вбях готов за 3-4 дни. Ти няма и да видиш. Схизофхренаичка! Не съм шизофреничка!!! и ще видя
Първоначално написано от inewton От няколко месеца я учиш. Аз вбях готов за 3-4 дни. Ти няма и да видиш. Схизофхренаичка! Аз съм ходила на уроци за съвсем кратко време. Ясно е, че ми трябва повече време.
Първоначално написано от YoungBloodZ нещо много започнахте да мърсувате в тази тема... прочетете това http://www.teenproblem.net/forum/sho...0-De-Castitate Тема в стил "Попа"? Ноу тенкс. Първоначално написано от Indistinct Мен ли? Никой. Защото си в зоопарка и нямаме достъп.
Първоначално написано от YoungBloodZ тя сама започна да се въвлича с попа... кога? Винаги ме е дразнел ... още когато съществуваше Чата на Милярдерите вол. 1
Първоначално написано от deitona22 Тема в стил "Попа"? Ноу тенкс. далеч е от на попа темите... той също мърсува доста
Първоначално написано от YoungBloodZ нещо много започнахте да мърсувате в тази тема... прочетете това http://www.teenproblem.net/forum/sho...0-De-Castitate Това е мой труд. Наслаждавайте му се. Който има въпроси относно религията, нека не се колебае. Аз съм насреща.
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина.
Първоначално написано от YoungBloodZ далеч е от на попа темите... той също мърсува доста Това аз съм го писал. Неслучйно носи моя подпис. Темата "De superbia" e творение на Indistinct под моя редакция.
Първоначално написано от Dwyd96 Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина. виждам
Първоначално написано от Dwyd96 Tой не разбира от сарказъм. Ще си помисли, че е истина. Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа.
Първоначално написано от smilegirl12 виждам Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Първоначално написано от inewton Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа. Уточни какъв бар,той си има жена.
Първоначално написано от inewton Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа. Зависи каква е компанията
Завързвате контакти, колко сладко.
Първоначално написано от deitona22 Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Уточни какъв бар,той си има жена. и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton
Първоначално написано от deitona22 Аз ли не разбирам или Попа ? Но то си е истина де,рано или късно смайлито ще си каже какво иска/ Уточни какъв бар,той си има жена. Стига да не е гей бар, нямам против.
Първоначално написано от Dwyd96 Зависи каква е компанията Още никой друг не се е навил. Ама ще намеря все някой. Ти ако имаш някого предвид също става
Първоначално написано от smilegirl12 и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира.
Първоначално написано от Indistinct Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира. Пак те питам. Знаеш ли какво означава симония?
Първоначално написано от Dwyd96 Стига да не е гей бар, нямам против. той в други не може да ходи
Първоначално написано от inewton Пак те питам. Знаеш ли какво означава симония? Симония се нарича продажба и покупка на свещен сан, а в по-широк смисъл всякакъв вид търгуване с духовни ценности.
Първоначално написано от Indistinct Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира. Няма. Първоначално написано от smilegirl12 и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton Защо да спирам,на мен ми е весело ? Първоначално написано от inewton Още никой друг не се е навил. Ама ще намеря все някой. Ти ако имаш някого предвид също става Кимчо ще ме информира у фб-то.Блуудз забрави да питаш.
Правила