Първоначално написано от YoungBloodZ inewton, може ли да сменя името на темата ти? Ако заключиш оная, за която ти казах, сменяй заглавието на тази с каквото искаш.
Първоначално написано от inewton Ако заключиш оная, за която ти казах, сменяй заглавието на тази с каквото искаш. трябва собственика на темата да го поиска...
Първоначално написано от YoungBloodZ трябва собственика на темата да го поиска... А ако собственика на собственика на темата го поиска?
Първоначално написано от inewton А ако собственика на собственика на темата го поиска? и така може да стане но за съжаление ти не си нито собственика нито собственика на собственика
Първоначално написано от YoungBloodZ и така може да стане но за съжаление ти не си нито собственика нито собственика на собственика Докажи!
Първоначално написано от inewton А ако собственика на собственика на темата го поиска? В задачката се издирва лицето зад акунта smilegirl12, нали? Че нещо взех да се обърквам кой на какво/кого е собственик
Първоначално написано от Mana В задачката се издирва лицето зад акунта smilegirl12, нали? Че нещо взех да се обърквам кой на какво/кого е собственик Аз съм неин собственик, невежа. Плебеите винаги са били слуги на благородниците.
Първоначално написано от inewton Аз съм неин собственик, невежа. Плебеите винаги са били слуги на благородниците. И откога станахте част от les bourjois, Ваше Преосвещенство?
Първоначално написано от Mana И откога станахте част от les bourjois, Ваше Преосвещенство? Никога не съм ставал такъв. Такъв не се става, това е наследствено. Няма как да знаеш.
Първоначално написано от inewton Аз съм неин собственик, невежа. Плебеите винаги са били слуги на благородниците. В такъв случаи чий слуга си ти ?
Първоначално написано от deitona22 В такъв случаи чий слуга си ти ? Раб Божи.
Първоначално написано от inewton Аз съм неин собственик, невежа. Плебеите винаги са били слуги на благородниците. Ти ли трябва да си благородника gagaagaagag някой е ял вафла хумор
Правила