Първоначално написано от Mana Ама ти наистина не разбираш от бъзик явно и ти
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ми лежа ;д на вилата ли ?
Първоначално написано от YoungBloodZ само двамата ли останахме? За мен и Dwyd говоря. На теб ходи ли ти се?
Първоначално написано от smilegirl12 явно и ти Дебелоглава съм :P
Първоначално написано от golemiq_korab_minava rabota.. ne se qkaraite za primitivni neshtta... Какво работиш? За мен отдавна е приключил спора.
Първоначално написано от inewton За мен и Dwyd говоря. На теб ходи ли ти се? аз по барове не ходя ама може на някоя бирария да отидем!
Първоначално написано от YoungBloodZ аз по барове не ходя ама може на някоя бирария да отидем! Ама ние на бар щe ходим. И мръсници ще има.
Първоначално написано от Mana Дебелоглава съм :P ама ти момиче ли си ?
Идете на някоя механа
Първоначално написано от smilegirl12 на вилата ли ? не, вкъщи.
Първоначално написано от inewton Ама ние на бар щe ходим. И мръсници ще има. dwyd е анонимен алкохолик... не го виждам на бар!
Първоначално написано от smilegirl12 ама ти момиче ли си ? От биологична гледна точка, да. Като характер е малко по-сложно за обяснение
затваряйте вече темата .. то никой не е доброволец
Първоначално написано от Mana От биологична гледна точка, да. Като характер е малко по-сложно за обяснение гот ит
Първоначално написано от smilegirl12 затваряйте вече темата .. то никой не е доброволец сигурна ли си?
Първоначално написано от Mana Идете на някоя механа Бар! С бира!
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd е анонимен алкохолик... не го виждам на бар! Там където ще го водя питиетата са скъпи. Няма да пие много.
Първоначално написано от YoungBloodZ сигурна ли си? Попа винаги постига своето!
Първоначално написано от YoungBloodZ сигурна ли си? дап пишете си в темата на Попа
Първоначално написано от deitona22 Бар! С бира! Че какво й е лошото на механата? Хем пиячка, хем мезе
Първоначално написано от inewton Попа винаги постига своето! не го прая заради теб
Първоначално написано от smilegirl12 затваряйте вече темата .. то никой не е доброволец
Правила