Първоначално написано от YoungBloodZ много слабо днес... влизам и очаквам да съм изпуснал 50 страници спам пък то нищо няма И аз така си мислех сутринта, ама ей на - нищо
Първоначално написано от Mana И аз така си мислех сутринта, ама ей на - нищо Искаш ли да ти разкзвам за Светото Писание?
Първоначално написано от inewton Искаш ли да ти разкзвам за Светото Писание? Толкова ли не се намират желаещи миряни, та питаш атеиста?
Първоначално написано от Mana Толкова ли не се намират желаещи миряни, та питаш атеиста? Защото мислех, че ти е скучно... Аз с друго не мога да те забавлявам.
Първоначално написано от inewton Защото мислех, че ти е скучно... Аз с друго не мога да те забавлявам. Хич и не държа да ме забавляваш, така че спокойно си търси миряни
Първоначално написано от Mana Хич и не държа да ме забавляваш, така че спокойно си търси миряни Поне се опитах да извърша добро дело. Добрината ми е записана в тефтера Божи (както казва solo_)
Първоначално написано от inewton Поне се опитах да извърша добро дело. Добрината ми е записана в тефтера Божи (както казва solo_) Какъв тефтер, какъв бяс?(и какъв Соло, при положение че скоро не се е вясвал)
Здрасти!
Правила