Първоначално написано от inewton Ама при нас има много плажове. То по цял ден може нищо да не правиш. Нещо друго. Което да подхожда на свещенослужител. Това за плажовете не ми харесва - не ща да ставам ален гущер Архиепископ... Не, звучи ми твърде, как да го кажа, помпозно. Оставаш си Попа
Първоначално написано от Mana Това за плажовете не ми харесва - не ща да ставам ален гущер Архиепископ... Не, звучи ми твърде, как да го кажа, помпозно. Оставаш си Попа И аз не обичам плажовете. Имам фобия от гъбички. Аз даже и поп не съм, ама хайде, да си припомням, че можех и да стана.
Първоначално написано от inewton И аз не обичам плажовете. Имам фобия от гъбички. Аз даже и поп не съм, ама хайде, да си припомням, че можех и да стана. Гъбички... Щях да те разбера, ако беше споменал и басейн, но защо плаж? Верно, че биологията ми куца, но...
Първоначално написано от Mana Гъбички... Щях да те разбера, ако беше споменал и басейн, но защо плаж? Верно, че биологията ми куца, но... Обществен басейн => гъбички.
Правила